HULTSFRED KONKURS!

FYFAAN jag är så jävla BESVIKEN , ARG och LEDSEN! hultsfredsfestivalen är INSTÄLLT! förmodligen konkurs! vilka jävla idioter! satsa på lite färre band, som drar publik och inte tusen små jävla failband som ingen bryr sig om och kanske två, tre scener istället för hundra och en eller möjligtvis två dagar istället. trodde det va ett skämt första gången jag läste det och satt säkert och läste om samma mening tre gånger till! ringde till dana och grät. har gått runt och sett fram emot den 7 juli så länge nu! några pengar lär man väl inte få tillbaks heller!  får trösta mig med att jag inte är ensam om att vara ledsen...... ;(


åh ska upp 05:00 imorgon. kommer inte klara av det här... :(


29 juni

11:16
vaknade av att det lät ute i köket inatt och titta vad jag hittade i vattenkannan! <3
åh så jävla söta va dom! inte alls rädda. dom fick lite ost och lite klappar sen släppte jag ut dom på altanen! :)




12:36
jobbdags! 13:00-21:30

-




27 juni

kalmartravet 2010.
tack vare den här hästen bl.a vann vi massa pengar! :)
'

midsommar 2010

midsommar på öland.
blev en ganska lugn men trevlig midsommarafton med trevligt sällskap, god mat, dricka, kubb och singstar!

killarna klär stången!





klockan halv fyra på morgonen när vi kommit hem gick jag och peter och tog vårt allra första dopp i havet. så jävla skönt! så hux flux hade jag över 20 myggbett på mig och en lila tå. det var inte lika skönt! :)

HIM pier pressure - 2010

filmade lite på HIM spelningen <3 jag vinkade, han såg, han log, jag dog <3

åh det finns inga ord som kan beskriva hur mycket jag verkligen älskar det här bandet!

25 juni

GLAD MIDSOMMAR! ha en underbar dag! öland next!...

30 seconds to mars pier pressure 2010

haha jag filmade liite! :P

23 juni

PIER PRESSURE 2010!

vi kom fram till ett REGNINGT göteborg vid 12:00 efter 5 timmar och fyra tågbyten senare. gick lite på nordstan, åt och chekkade läget. fanns roliga färger överallt att skratta åt! hahahaha ååhh :P tog taxi till hotellet, fick även en liten gratis guidetur av taximannen, det tackar vi för! ;D kom fram, gjorde oss iordning och gick till festivalen lagom tills det slutat regna.





titta lite på the sounds. haha så tjurig :P

30 seconds to mars, ja vad ska man säga, saknar ord! en av dom roligaste spelningarna ever! sånt tryck på publiken!!!







jag befann mig åter i himlen när ville valo äntrade scenen. åh vad jag fick kämpa med tårarna under hela spelningen... den mannen gör mig KNÄSVAG!!! blev en fin avslutning på kvällen <3 thanks for the setlist! :P


hela resan blev så fantastiskt bra. TACK tjejer! :D
nu längtar jag till den 7e juli då det är dags för 30 seconds to mars på hultsfredsfestivalen. wiie:P

22 juni

PIER PRESSURE 2010!
text, video, bild kommer...

19 juni

14:35
nu åker jag in till kalmar och imorgon bär det av till göteborg och ville valo. wiiiiie :P


18 juni

20:20
kom nyss hem från jobbet och håller på att hälla upp ett bad. så jävla skönt att inte gå ut ikväll, ja jag tycker faktiskt det! har ingen lust alls... :D ska packa och fixa lite och bara ta det lugnt.

17 juni

20:00




hemma från stan! köpte för lite drygt 2000:- om det ska köpas ska det göras ordentligt!
fick precis reda på att det ska bli SOL på söndag. åh tack som fan! <3 som jag har oroat mig!
imorgon ska jag till kyrkan och titta på när söta lila rebecka slutar 1:an :D sen blir det lite jobb efter det och sen lite till jobb i några timmar på kvällen!

tre dagar kvar..... <3

15 juni

18:07
OH SHIT SHIT SHIT! fan vilket tur att jag skickade iväg det där mejlet idag annars hade jag inte fått mina grejjer i tid! nu hoppas jag verkligen att det inte blir mer trubbel utan att jag har paketet till freeeeedag! ale-ale-jandro!

22:05

jag har tandvärk! och ORDENTLIG sådan! har inte kunnat äta ordentligt på två dagar. trodde jag gått och blivit förkyld eftersom jag fick grymt ont i höger sida av halsen men nu förstår jaga att det är tanden som gör att det känns ajjajj! :( stackars mitt lilla tandkött! :( helt onödigt att få visdomständer när man endå oftast måste dra ut dom :(

14 juni

22:14


längtarlängtarlängtar...
<3

13 juni

13:30
söndag! :(


gårdagens utgång va helt okej. förfest i söderåkra med fyllespel, bäst var jag för jag fick dricka typ HELA tiden! ;D seeen in till staun, KM och sen vallen. the rock va stängt så det blev o´learys en sväng sen till vallen igen. alltså människorna där... åååhhhh smarta är dom inte!! :) bra men lite för nykter kväll kanskeeee. nu har jag varit såå duktig och diskat en massa och snart blir det korvgrillning! :) ska bli gott! :)
_______

PANG!!!!!!!
sa det! datorlös ett litet tag framöver :)

en vecka kvar...<3

9 juni

in mot stan! :D såhär glad är jag! verkligen fint väder vi har!!! INTE!!! grr


8 juni

17:39


13 dagar kvar... <3

_______

imorgon blir det shopping i kalmar på HÖG nivå!
nu ska jag fortsätta städa!

7 juni

åh är sugen på att göra nånting med mitt hår. hittade lite gamla bilder, typ sätta i lite slingor igen? hm tåls att fundera på.





6 juni

23:51
helgen har varit så himla bra! kvällspromenader vid vattnet, grillning, alkohol och solning. har varit ute i solen 24/7. öland i fredags och lördags och sen utgång på lördagskvällen. sommarmorgnar är det finaste som finns. så mysigt att vara ute helt ensam och bara gå och höra naturen sjunga till solen går upp.
__
jag har varit konstig hela den här söndagen! så irriterad och ingenting har varit bra! sitter och lyssnar på siberia och kan inte sluta, tårarna bara rinner... ibland vill jag bara stanna tiden!
måste sova så jag orkar jobba imorgon! godnatt!

siberia <3

puss på sommaren!

13:47
har varit ute hela dagen på jobbet med ungarna. så himla sköööönt! nu ska jag ut i solen igen, lägga mig på en filt i gräset tillsammans med min mp3 och ett stort glas läsk och suga in resten utav dagen innan jag börjar jobba igen vid sju!
15:09
VARMT!!!!! va tvungen att gå in en sväng, måste ha vatten!!! ... ut igen! :D

eh tjena skabb...

sola sej lite...


läsa sej lite...


åh jag vill också åka umtomlands...


18:32
nä nu ska jag åka iväg och jobba igen i några timmar! :) chacha!


2 juni

17:48

LOOK AT YOURSELF AFTER WATCHING THIS!


1 juni

23:57
idag har jag mest suttit i telefon och väntat på grejjer från posten som naturligtvis inte kom idag heller! :( hoppas dom har kommit imorgon när jag kommer hem från jobbet! :D annars blir krisse lite ledsen i ögat!:(


väntaväntavänta :(


har tagit ett långt och varmt bad. badkar är bland det bästa som finns. helst ska det vara tända ljus, musik och bubblor men det fick funka utan. nu ska jag krypa ner i mina rena lakan och leta upp någon mysig dröm...

1 juni

1 juni!

 

 

20 dagar kvar........ <3

RSS 2.0