29 februari

21:31 (onsdag)
HELVETESDAGEN FRÅN HELVETET! --> att sova fyra timmar och sedan jobba i nästan elva timmar går inte ihop. nu är jag sur, trött och jävligt gnällig och tänker så vara resten av denna kväll :C

29 februari

NU ÄR VÅREN HÄR - det finns snödroppar överallt <3
jag hittar grejer att beställa från internet ikväll men så fungerar inte mitt kort. vad är grejen liksom? sur jag blir :C nu måste jag sova. jag ska gå upp om fyra timmar. yei.

26 februari

så var den här helgen över och det är dags att återgå till jobbet. det ska bli en spännande vecka.
igår var jag, dana, adde och elma ute och åt på olearys. så mysigt. varför äter vi inte där oftare? ;D
idag följde jag med helene och angelica till stallet. vilket fint väder vi fick!! fick även prova på att rida cautia och hoppa några skutt. jag är så glad över att jag ska få bli medryttare på henne!

idag höll jag dessutom på att skära av mig pekfingret. men så går det när man är stressad och använder kniven samtidigt. det kändes inte så trevligt.

helene och cautia...


helene och cautia...


helene och cautia...


.

NÅGON SOM VILL FÖLJA MED MIG TILL MALMÖ DEN 13 MARS?


ett av världens bästa band.


nattgäster

nu anländer snart mina två nattgäster hit...

hos anna

lördagen spenderades här med mina underbara vänner. sen gick vi ut och skakade rumpan på krogen <3


anna tog ett litet flygfoto på mig i soffan...







räven raskar över isen

jag sitter så fint nerkrypen i soffan och vad får jag inte se utanför fönstret om inte världens största och finaste räv i trädgården. den var så stor så jag började fundera på om det inte var en varg som tassade runt där ute. jag hoppar upp som en raket och står som förstenad och bara njuter tryckt intill fönstret så stannar den upp och tittar rakt på mig i några sekunder innan den så fint fortsätter traska iväg bort i snön. så vackert. jag är lite ledsen att jag inte hade min kamera tillgänglig. kanske nästa gång. nu ska jag försöka sova så jag inte gör en repris från idag.


20 februari

 :C den här dagen kan gå och skjuta sig! att sova fyra timmar och stiga upp kl. 05:30 är INTE OKEJ! jag har varit helt sjukligt trött och konstig på jobbet idag. som i en helt annan värld :C och kaffe har inte gjort mig ett dugg piggare, snarare mer konstigare :CCC vi hade fem barn idag på vår avdelning så det var en väldigt lugn dag men är man trött känns det nästan jobbigare när man inte alltid har någonting att plocka med. nu ska jag bege mig in på svtplay och titta på senaste avsnittet av äkta människor som jag missade igår tack vare big brother. nu är den skiten igång igen och jag fastnar jämt framför det, även fast jag inte vill.

den 16 juni spelar mumford & sons på hultsfredsfestivalen  wii. fatta vilken mäktig känsla det kommer bli. åh det kommer bli mysigast <3 jag håller alla tummar jag har för att the cure spelar samma dag. men sån tur finns väl inte?

ricinolja?

ricinolja eller inte ricinolja? ja jag vet inte. det sägs att håret ska bli något tjockare, bli blankt och få håret att växa fortare. det sägs så, för vissa iallafall, alla har ju olika hår. sen kan man ju diskutera om det verkligen är oljan som hjälper eller om det just är därför att man MASSERAR in oljan i hårbotten några gånger i veckan som det växer fortare. jag vill nog mer tro på det sistnämda. genom att massera kommer blodcirkulationen igång och därmed också håret. det vet jag av erfarenhet! ;D men visst är jag lite sugen på att testa. men jag känner inte för att börja tappa hår, få mjäll och få torrt och risigt hår som några har fått av detta.. åh jag är lite kluven! ;D

.

åh den här kommer bli riktigt AWESOME när den är färdig <3


15 februari

13:46 (onsdag)

idag är jag hemma från jobbet. jag har åkt på en satans förkyldning, jag har gått runt med något skit i flera veckor nu men det har liksom aldrig brutit ut. jag vaknade idag och kände mig inte alls bra så det var lika bra att ringa och sjukanmäla mig. tänkte kravla mig upp ur sängen och göra lite tacogratäng om en stund, är sjukt sugen på det. nomnom<3

.

jag sitter här och har på grammisgalan lite i bakgrunden. det är så fruktansvärt ointressant och grått så jag mår illa. jag vill minnas att det var bättre förr. likaså p3guldgalan. VART ÄR FESTEN LIKSOM? kan dom nominerade se mer utråkade ut än vad dom gör? kalla mig gärna bitter men det är så jag tycker!


.

13:35 (tisdag)
glad alla :ans dag.
idag har vi haft drop-in fika för alla föräldrarna på jobbet. det var en hit och rulltårtan var awesome.
nu ska jag vila mig en stund sen vet jag inte vad jag ska hitta på. äta gelehjärtan kanske?

'

.


.

nu är jag hemma efter en väldigt fin begravning...
idag har jag nog upplevt alla känslor som finns att uppleva.
en sorlig men fin dag går mot sitt slut.
jag saknar dig magnus <3


.


stalkervarning!

jag tror jag fått en stalker efter mig på krogen. jag vet inte om jag ska tycka det är charmigt eller obehagligt. men jag tror det lutar åt det sista - creepy! jag vill inte vara otrevlig på något sätt mot henne men hon är för närgången och allför konstig helt enkelt för att jag ska tycka det är okej.

8 februari

jag har varit så off på sista tiden. vilket några redan märkt. det är lite tuffa tider just nu bara. men jag kommer igen. det känns som det mest är jobb i mitt liv just nu, vilket inte är något negativt så, men jag måste ha tid till någonting annat också! det måste lugna ner sig lite. jag jobbar både dagar, kvällar och helger just nu. idag var jag på lasarettet, det gick bra och imorgon är det bergravning, vilket jag inte ser fram emot. det kommer bli så jobbigt! :C jag tycker begravningar är något fint. ett sista farväl, men det känns inte rättvisst när min kusin bara blev 50 år och att han visste att han skulle gå bort inom två månader. det är inte naturligt! :C
passade på att handla lite underkläder när jag var inne i stan idag. hittade även en tokbillig väska på rea för ynka 75:- som har kostat 400:- innan. CATCHIING!* fick även med mig tre linnen, ett par vantar och lite smink hem. jag är nöjd!

RSS 2.0