26 juni

då var biljetten fixad och imorgon bär det av mot stockholm och vidare till borlänge och peace & love på tordag!

tylösand

midsommardagen spendrades i tylösand med helene och partie all night long! dagen efter åkte vi vidare till göteborg. tyvärr var det så dåligt väder så liseberg fick vi strunta i. men film, pizza och fotboll i soffan var helt okej det också!

ocean explorer




22 juni

GLAD MIDSOMMAR!


fire in the sky

richard skickade den här filmen till mig idag så den ska jag titta på lite senare. inte alltför sent bara för då kan jag väl inte sova!!! ;D idag läggs förmodligen nya bilder upp från östersjönsmysteriet också, cant wait! nu ska jag återgå till städningen och göra det lite midsommarfint här!


peace & love

åh jag är så glad! peter ringde precis och berättade att han fick lov att ta ledigt så nu är det bestämt! vi åker till peace & love på tordag! MUMFORD & SONS - HERE WE COME! <3

en dag i stallet

vilken dag! sex timmar i stallet med jenny och tiden bara flög iväg. vi hann rykta av båda hästarna, köra resan, och göra fint i stallet, fick även träffa emelie och hennes tre veckor gamla lilla pojke. så mysigt att få hålla honom i famnen, så liten! :D sen att få känna på jennys mage och känna den lille bäbisens fot var såå häftigt. sen tog vi en fem km promenad med vagn och hundar. nu är jag helt slut! ;D tack för idag tjejer! :D

jenny & resan...


jenny & cesar...


resan...



cesar...


cesar...


emelies bebis, tre veckor gammal...


.


ocean survoyer

nämen titta vad som ligger i kalmar hamn just nu! --> katamaranen ocean survoyer från ocean explorer.
så coolt! någon speciell anledning varför den ligger här kan man undra!? :O


.

nu är den tillbaks igen, min piercng i näsan.
det var dumt av mig att låta den växa igen - saknaden blev för stor.


19 juni

den här dagen nere i karlskrona har varit fruktansvärt jobbig. att behöva ta farväl av en nära släkting är bland det jobbigaste jag gjort. att jag aldrig mer kommer få träffa henne igen, att det här var sista gången vi sågs är så svårt att ta in och att se alla ledsna och förtvivlade runt omkring gör så ont! :( nu handlar det förmodligen bara om dagar.. för nu lär det gå fort... hur fan ska jag klara det här? ;(

prometheus

var och såg prometheus på bio i lördags! lätt värd att se. jag älskar såna här filmer!


mumford & sons - peace & love

mumford & sons ställde in på hultsfred och då gjorde jag också det! jag fick iallafall lyssna på the cure genom mobilen! - tack peter! igår kom den fantastiska nyheten att dom kommer spela på peace&love nästa torsdag kl. 19 - i´ll be there!


.


NEW






.

jag följer det här med stor spänning just nu! och varför är just usa och ryssland i samma område just nu? snälla kom igen nu, låt det här vara nåt och låt oss få veta isåfall!

"Everything is top secret now ... because of the risks ... hope you all understand this is no game. But the truth will be reported shortly"




mumford & sons

jag åker till hultsfredsfestivalen nästa vecka endast för er skull! <3 --->


dean denim

snart min...


radio dead ones


.


sveriges nationaldag

spenderades på stan med dana!













gamla bilder! <3

VÄXJÖ...


EMMABODAFESTIVALEN...


JOHNNY AND I...


MYS MED ANNA <3 ...


SAKNAR MITT HÅÅR...


LONG TIME AGO...


PÅ DEN TIDEN JAG HADE LUGG...


UNG KRISSE





.

lyckan smiter in genom en dörr man inte visste att man lämnat på glänt...


.


min vän skatan

jag har fått en ny liten vän! <3
den här lilla söta bollen gillar hundmat och sitter gärna på mattan och solar, annars bor han under granen om nätterna. vi brukar sitta och snacka ibland. han är inte så självständig att han kan klara sig själv än men hans föräldrar kommer förbi och matar honom ibland och varnar när whiskey är ute och nosar.



RSS 2.0