jag har tappat rösten!

godmorgon vänner!
nu har det hänt, igen! jag har fått förkyldning som satt sig på mina stämband! vilket betyder att jag inte kan säga ett käft, överhuvudtaget! KUL! jag har helt tappat rösten! samma sak hände förra året och jävligt bra tajming nu när jag jobbar så mycket som jag gör och rösten är såpass viktig när man jobbar med barn!
________________________________
________________________________
________________________________
kom hem från läkaren nyss. dom tog stick i fingret och nu har jag jobbförbud i några dagar! måste ta det lugnt och vila rösten! gick till apoteket och köpte ipren och ett paket halstablett som typ bedövar hela munnen, känns som man suttit hos tandläkaren och fått bedövningen i hela käft och tunga!







Vains Of Jenna - Enemy In Me



VAINS OF JENNA - ENEMY IN ME

där har ni K Ä R L E K folk!

karatebakis



helgen va schysst, förfest hos malin och kalle sen km och the rock. lördagen vaknade jag upp karatebakis och begav mig till vassmolösa för att rida. härlig häst, på torsdag ska jag få känna på hur han är att rida ut.


kalmar ff förlorade idag. skit!


RANDOM!


jag förstår inte mig på människor som skickar vännerförfrågning till någon dom varken snackat med eller känner överhuvudtaget! så sluta, jag accepterar er inte!

PARTY TONIGHT!


                                               ( bild tagen i växjö för två år sedan )

PARTY TONIGHTA!
innan dess, ett läkarbesök.

grattis





kalmar. 62 års kalas. hejjat fotboll. idol.
yes det var denna dagen!

grattis till frida som blev mamma till en pojk igår.
grattis till marina som blev mamma till en pojk igår.




förebild

 

idag åkte jag och dana in till karlskrona för att gå på stan. tog en fika på pm, gick i blåst och tittade bäbiskläder åt marina ( som förhoppningsvis föder nu )
 
jag lyckades få tag på ett par till svarta cheap monday´s byxor.  fångade dom på andra försöket. helt otroligt! jag som annars brukar få offra en hel dag för att hitta dom perfekta!

sötaste ungen ever på åhlens btw.. ^_^ jag verkar vara förebild åt många yngre. blir kallas ROCKSTJÄRNAN på jobbet, osv
__
ungefär 30 minuter innan bussen gick, gick vi och tittade böcker uppe på åhlens. vi blev stående där i säkert 15 minuter. fick se en läkarbok och började bläddra i den för att se om min symptom fanns med. nu är jag SÄKER på att det är luftrörskatarr jag har och inget annat.

RSS 2.0