24 december

julafton spenderades lugnt och skönt hemma med familjen!<3 nu har jag äntligen fått min symaskin så nu ska här sys! på juldagen var jag, dana och helene på en alldeles för stor förfest någonstans. vi drog till harrys, drack drinkar och bowlade. kvällen blev i alla fall förvånandsvärt lyckad (!)
 
det blev även en fin kväll i lördags med vin tillsammans med trevligt sällskap!:)
 
stor tenta den 7.e och jag har knappt öppnat böckerna. kan bli spännande hur jag ska fixa detta. jag får väl läsa på tåget ner till malmö imorgon - på nyårafton (!!!) där resturang, fyrverkerier på torget och KB står på menyn!

23 december

åh! hihi. hittade den här lilla bilden bland farmors saker..

23 december


i somras...
 
jenny hängde med ut och red idag. kändes skönt att vara tillbaks på hästryggen efter några veckors uppehåll pga studierna. nu har jag minskat ner fantoms kraftfoder också då han endast får på morgonen tillsammans med hans mineraler. han ska slippa kraftfodret helt då jag ska beställa hem briketter istället. han är som en tickande bomb när jag är ute och rider och det där sockret gör endel när han får i sig mer än vad han gör av med och som också läggs på hullet. han fick bara kraftfoder av hans förra ägare när han tävlade, nu är det helt onödigt för honom. han var betydligt lugnare när jag fick hem honom då han inte fick något kraftfoder alls och då hade han inte blivit riden på något år. sån vill jag ha tillbaks honom!

22 december

julstädar och donar...

20 december

nu är ett studieuppehåll jävligt nära kan jag säga, jag känner mig så omotiverad och ointresserad av allt som har med utbildningen att göra att jag börjar fundera på om jag verkligen vill fortsätta på detta spår...

17 december

ny intensiv kurs på fem veckor och om jag inte fått magkatarr än får jag väl det nu!

att vilja ha någon..tankarna är någon annanstans..

15 december

 

9 december

MALMÖ ÖVER NYÅR!

Placebo

Stockholm levererade som vanligt och kvällen den 1 december hade gärna fått fortsätta i all evighet...
brian molko <3 den här mannens röst alltså......
 
jag förevigade några minuter från kvällen och videon hittar ni här:
https://www.facebook.com/photo.php?v=10152026243601998&l=6829431055332709174
 

PLACEBO!<3

placebo i söndags! jag saknar ord...
bilder på kvällen kommer...

RSS 2.0