30 mars

HÄNDELSE 1.
innea, mikael och jag står och dansar på ett FULLSATT olearys. jag ser att två tjejer står och tittar på mig, efter en stund kommer de fram och den ena frågar lite blygt om hennes kompis skulle kunna få ta ett kort på oss två ihop och visar mig hennes kamera. jag tittar på henne förvånat och undrar då såklart VARFÖR DÅ? hon säger något jag inte hör och jag ser ännu mer förvånande på henne sen säger hennes kompis någonting till henne och de går iväg.. :S och där stod jag kvar och undrade vad som hände...
HÄNDELSE 2.
två tjejer ställer sig och börjar dansa bredvid oss och är allmänt jobbiga.. jag blir irriterad och puttar tillbaks mot ena tjejen som blir sur och puttar ännu hårdare tillbaks. okej jag orkar inte bråka och låter det vara och vi flyttar oss lite längre bort. de två andra tjejerna fortsätter dansa och fortsätter dryga och putta på folk då en tjej tänder till och det blir VÄRLDENS CATFIGHT på mitten av dansgolvet och såklart råkar jag hamna emellan och får en smäll på läppen. DJn får tillslut stänga av musiken och vakterna rusar dit och får lyfta ut tjejerna!

.

Öland fram och tillbaks..

25 mars

titta vilka jag fick paket ifrån idag! TACK!<3


25 mars

JAG ÄR SÅ PÅSKIG!

.

promenad...

.

min fina lilla skrutt! <3

25 mars

avskedsfest för dana i lördags sen utgång på det. åh vad jag kommer sakna dig gumman men jag kommer upp och hälsar på dig i stockholm med jämna mellanrum! imorgon ska det lunchas med tjejerna i studiegruppen på ZORBAS<3 sen fixar vi det sista och kör egenom allt inför vår lilla föreställning vi ska spela upp på onsdag! därefter är en fika på stan med dana implanerad!

18 mars

dagen börjar med en alldeles för tidig lektion kl. 8:15 där dans och teater skulle avverkas.. lunch och därefter en lektion i film där vi fick en timme på oss att själva skapa en egen liten film på en minut som sedan skulle spelas upp för resten utav klassen.. vi utgick från ordspråket: döm inte hunden efter håret. sen dog jag väl mest när vi visade upp den för de andra men rolig blev den och roligt hade vi!!!
 
imorgon och två veckor framåt är det temaarbete som gäller!

17 mars

LYCKAT att jag inte lärt mig min nya portkod tills igårkväll - LYCKAT att min nyckel sen inte fungerade i ytterdörren - LYCKAT att skrämma ihjäl mina grannar genom att stå och banka på deras balkonger som en idiot och väcka hela området en lördagskväll - LYCKAT att de nu tror jag är helt dum i huvudet - LYCKAT att en granne undrade vafan jag höll på med och hjälpte mig...

.

haha! en gammal hälsning från whiskey...
 gick sådär men det blev en liten vinkning iallafall!:p
lilla skrutten!

69 EYES!

såhär trevligt hade jag i lördags!

69 eyes

och malmö fick sig ännu ett besök i helgen. 69 eyes skulle spela på KB så vi tog tåget ner i lördags och den resan var nog den flummigaste ever! skrattade mig nästan igenom tre timmar! ;D men så går det väl när man är bakis och övertrött antar jag!
69 eyes levererade iallafall. sen att vi höll på att flyga över till danmark på vägen dit är en annan sak..


.

ibland fjantar vi runt i bildsalen... och leker med ägg..

.

HAHAHAHAHA ja jävlar! vad ska man säga! sjukt fult och sjukt längesen.. så små! ;D
 

5 mars

SKÄRP DIG NU KRISSE! det blir vad man gör det till men ibland känner jag mig så jävla omotiverad till alltihop! den här senaste timmen har varit ett sådant tillfälle.. eller egentligen hela den här dagen har vari sådan! jag ville bara lägga mig ner och skita i alltihop! ringde hem och tjöt lite och nu är jag är på lite bättre humör. nu ska jag vara duktig och ta tag i maten och alla de satans uppgifterna vi ska redovisa nästa vecka!!! 
 
varför kan inte livet alltid få vara en fest?

3 mars

ÅÅHH det är vår här i Malmö och jag vill inte åka härifråån!!! :(
 
vilken fantastiskt fin kväll det blev på debaser igår!
även KB fick sig ett litet besök i slutet!
 
jag har hittat världens finaste häst..
förhoppningsvis åker jag neråt skåne snart och provrider honom...

2 mars

martin berglund & stödorkestern och dalaplan på debaser ikväll!
 
sen din lilla jävel från varberg som hackat sig in på både min facebook och mail.. - du kommer bli polisanmäld!

RSS 2.0