28 februari

20:09 (måndag)
tack för smset gumman. jag kan LÄTT tänka mig att gifta mig med eric. imorgon kommer han igen så missa inte halv åtta hos mig!

28 februari

08:32 (måndag)
fatta hur glad jag blev när jag såg att all time low kommer till peace&love i sommar! LOVELY! <3



25 februari

11:17 (fredag)
AAAAJJ mina stackars fingrar! jag klämde dom i ytterdöööööörreeeeeeen!!!!!!!!!!!! :(

24 februari

HOPPSAN! jag var ledig idag och lyckades sova till kl. 13:30(!!!) ^_^v seeen efter "frukost & middag" som jag tog samtidigt skuttade jag iväg till frisören. där bjöds det på kaffe och kexchoklad. hihi. mysigt.

kom hem och gjorde lite mat. sveriges värsta bilförare, lyxfällan och big brother är avklarat och nu sitter jag här. och vet ni vad? jag är ledig imorgon också! WII. ska va hundvakt åt lady i helgen.

WELL. såhär blev håret iallafall. ni ser inte så mycket men skitsamma. det är BLONT som tusan igen (precis som jag vill ha det) aaaldrig mer mörkare hår. och liite uppklippt.

sen att jag råkade missa väärldens viktigaste telefonsamtal idag var inget bra! jag satt hos frisören och kände inte igen numret. och jag svarar inte då! dessutom kunde jag inte därför jag satt i torkhuven! vafuuck! kom hem, kollade upp numret. och mycket riktigt var det så. HELVETE! nu svarar han ju inte! hoppas han lyfter luren imorgon! JAG VILL HA LÄGENHETEN!!!ett

SOV GOTT!

lite londonbilder

här är några bilder jag nog inte lagt upp från londonresan förra året...
FLER BILDER KOMMER...

jag var LIVRÄDD hela flygresan dit. var tvungen att sitta och lusläsa samma tidning 10 ggr bara
för att sysselsätta mig med någonting.
kan tilllägga att min flygrädsla botades på flygresan hem!


fotboll på en pub någonstans i london. MYS!


dom älskade röda bussarna..


LONDON EYE!


uppe i london eye


så man vet vart man ska...
jag ljuger inte nu men vi GICK nog minst 5 mil varje dag...

det var inte mycket vi åkte buss och taxi.
..


VÄRLDENS brantaste bergochdalbana: SAW!
- den va lite rooolig. har videobevis men det besparar jag er! :P


men den slår inte hangover som stod på liseberg innan..


sen att STEALTH var ur funktion(!) när vi var där var sjukt trisst! :(
thorpe park ÄGER liseberg så HÅRT!
göteborg har bara barnkaruseller till skillnad mot london!
vi åkte allt tufft! ^___^


BIG BEN!


vårt fina hotelrum, helt snett och skevt. man kände sig konstant yr! haha
men mysigt var det!


sitter och väntar på vårt "final call" flyg till stockholm


mysigt att flyga på kvällen...



22 februari

19:27 (tisdag)

SHIT! snart 1 mars!!!!!1111ett

åh härliga dag! jag trivs som fisken i vattnet på jobbet. underbara barn och fantastiskt trevlig personal. där skulle jag kunna stanna 4-ever!

en sak jag irriterar mig på grymt mycket är att hultsfredsfestivalen är GRATIS i år för dom som köpte biljett till förra årets festival MEN bara om man då går in med två av sina BETALANDE vänner. eh? FUCK YOU! det kan ni fettglömma! - hej peace&love! och tjaaaa jared leto! ;D

21 februari

07:14 (måndag)
HEJ OCH HÅÅ, PIGG OCH GLAA KEXCHOKLAAA!!
steg upp kl. 04:00 idag och har redan varit på jobbet och kommit tillbaks hem. nu börjar jag inte förrens kl. 11:00 men jag är vaaan, har varit såhär tre ggr i veckan i tre veckor nu! härligt att stiga upp så tidigt så är man pigg HELA dagen sen. kommer ha det såhär fram tills onsdag.

21:08
ORKAR inte skriva nåt ikväll så ni får lyssna & titta på den här SNYGGINGEN istället.

20 februari

15:10 (söndag)
FREDAGS: jobb -> 05:30-13:00, utgång! -> KM, o´learys, the rock
LÖRDAGS: SOVMORGON till kl. 13:30 eehhheee, melodifestivalen, lena ph och dead by april <3  film -> trassel och let me in
SÖNDAG: SOVMORGON, IKEA, fika

bästa på hela melodifestivalen...

17 februari

11:24 (torsdag)

ÅÅHH vad skönt att kunna ta en sovmorgon och när man vaknar av sig sjäääälv. hihi. det var MINST en månad sen sist. nu vaknade jag och jag har absolut inga planer denna dag. eller jo. egentligen har jag det. men det får bli lite senare..

idag fyller världens bästa dana år <3 GRATTIS vännen!

16 februari

jag är tydligen -"världens bästa fröken" OCH -"har finast hår" ... då blir man glad! :D fick dessutom två jättefina teckningar utav en liten tjej som hon hade ritat till mig! plus hundra kramar utav alla ungarna! @tummen upp@ får inte glömma att jag också fick massage kl. 07:00 idag på morgonen av en söt liten flicka och så hade vi popcornfest på fikarasten. i really love my work!

nu ska jag in till kalmar en runda och SHOPPA!
imorgon är jag....LEDIG!!! hihi

15 april

17:03 (tisdag)
idag har jag faktiskt HUNNIT göra lite andra grejer än bara jobbat. frisören nästa torsdag kl. 15:00 så har jag äntligen fått tummen ur och ringt runt lite ang. förskollärarutbildningen. så nu är allt fixat och jag är klar att söka. WIIIH! sprang ner i källaren och skulle ha upp mina betyg, efter många påsar hittade jag dom, men också en massa annat från gymnasiet! fastnade säkert i någon timme och bara läste. ÅH jisses vilka minnen, herreguuuuuud, VILKA minnen. hihihihihi.
<3 gårdagens låt <3


alla <3 dag!

oj titta vad jag har fått! det hade jag faktiskt inte väntat mig, vilken överraskning!





vad?

JAG SAKNAR SOMMAREN, JAG SAKNAR MITT VITA HÅR, JAG SAKNAR KÄNSLORNA, JAG SAKNAR...


13 februari

21:05 (söndag)
LOVELY dag på jobbet --> jag hade bara ett barn idag så vi hann med att göra MASSOR: leka med bilar, bygga med lego, titta på tv, rita, busa en maaassa, laga mat, vila, dansa, sjunga, spela gitarr, gå ner till sjön och mata fåglarna, bättre jobb kan man fan inte ha! <3

mååånga fåglar. jag skulle tagit med mig en hel jävla limpa,
dom två små brödskivorna räckte inte länge! ;D

12 februari

18:09 (lördag)
idag blev det en liten utflykt till öland med peter och whiskey!
soligt men kallt och blåsigt! :P

peter var duktig och skötte bilen...


ölandsbroooooon...


tackar...


man blev ju inte direkt badsugen!


lillskiten...


hemmagjorda hamburgaremackor. MUMS var dom!



HAHA whiskey ser ut som en JÄTTEKANIN! lol



väderkvarnar finns det gott om här <3



on our way home...


jag går mest runt och tror det är söndag idag mest för att jag ska jobba imorgon tror jag.
nu blir det lite melodifestival och sen direkt ner i sängen. måste gå upp kl. 04:00 imorgon!
ha en fortsatt fin lördag.

...INTE ok att brolle och sanna gick vidare. speciellt inte sanna! hur röstar folket egentligen?
christian walz skulle ju gått vidare, vafaaan! -_- så sockersöt. mer pärlhalsband åt killarna!
laureen var faktiskt också helt okej.

11 februari

16:19 (fredag)
well. well. fredag och äääntligen helg. den här veckan har faktiskt gått ganska långsamt. är nog för att jag jobbat på så MÅNGA olika ställen varje dag. jag kan knappt hålla koll, när, var, var, när, hur, var längre. igår jobbade jag på tre ställen. idag skulle det varit fyra men slapp det fjärde stället ikväll eftersom barnen inte skulle dit. annars hade jag jobbat från 6:45-19:00. VAD SKA NI GÖRA I  HELGEN?


9 februari

20:35
jag tycker inte om att behöva säga hejdå till människor jag VET att jag inte kommer få träffa på mycket länge. om ens alls? idag var en sån dag. efter jobbet åkte jag ner till karlskrona och tog en hejdåfika med henrik. sen åkte jag hem och är numera död. eller ja. halvt. kanske är för att jag inte ätit så mycket. idag var en fin dag. riktigt skönt väder ute. nästan all snö är borta och barnen på jobbet har börjat köra ut cyklarna ur förrådet. vårtecken fer sure!

30 seconds to mars kommer till peace&love i sommar. 30 juni.

the sounds


...

jobbiga tider...

8 februari

07:45 (tisdag)

vaknar upp av att mobilen ringer vid 04:00 och inser att inga av mina lampor fungerar!? oO det är helt SVART överallt och jag ser absolut ingenting och det blåser satan ute. STRÖMAVBROTT! aaahh ingen ström och jag ska öppna på jobbet idag! hur faaan ska detta gå? springer upp och tänder en massa ljus och är väl mest orolig över hur jag ska kunna larma av på jobbet och att jag inte kan platta håret, HAHA. snubblade ut i köket och lyckades knåpa ihop någon macka och lite saft och så satte jag mig och väntade.......... och så äntligen, jag hade väl bara suttit i tio minuter eller nåt då strömmen kom tillbaks. wiih. happy face :) skyndade mig som en liten idiot och lyckades ta mig iväg till jobbet (höll på att blåsa iväg)
satt och tittade i en IKEAtidning medans jag väntade på första barnet och jag var LIVRÄDD varje gång det blinkade till :S men som ni ser är jag hemma nu. börjar inte nästa jobb förrens vid 12:00.


7 februari

19:30 (måndag)

HIHI vilken rolig dag det har varit. steg upp, pigg som en lärka kl. 04:00 idag på morgonen. hoppade in i duschen och åkte till jobbet 05:20, larmade upp, lyssnade av telefonen så kom första barnet 05:45. åkte till nästa jobb kl. 09:30 dags för alla hjärtans dag måleri. hihi, när vi var färdiga hade både barn och fröknar färg i både hår och på kropp! ^___^ efter middag och vila kilade jag iväg till samma ställe jag öppnade på, var ett tag sen jag jobbade där nu och det är alltid lika kul när barnen springer fram och kramar om mig och säger att dom saknat mig. hihi. kom hem 14:45 och satte igång och baka bullar. visst ser dom goda ut? någon som vill smaka? :D

7 februari


jag tycker om hjärtformade potatisar. speciellt dom som har pussmunnar på sig!


sphynx

nu har jag funderat hit och dit. tror jag kan ha bestämt mig nu! jag ska skaffa KATT! en nakenkatt. eller, som dom egentligen heter; sphynx! jag har tänkt på det här i några år och nu när jag har Whiskey får ju han en lekkamrat. PERFEKT! har funderat på en till naknhund meeen, jag vill ha en kaatt -_- sååatteh, kom gärna med namnförslag eller vad sägs om Konjak? ;D

6 februari

15:34 (söndag)
SPONTANUTGÅNG i fredags efter jobbet. shit att jag bara hann med bussen var ett MIRAKEL! bestämde mig typ en kvart innan bussen gick. var typ nykter men det var trevligt det också.

lördagen spenderades med dana i kalmar. KM och the rock. ROLIG kväll.

det blir till att lägga sig TIDIGT ikväll. jag ska öppna på jobbet imorgon och första barnet kommer 05:45.

4 februari

07:07 (fredag)
HEEEEEELG!!!
men först ska jag åka och jobba. blir ett långt pass. hemma kl. 19:00
sen blir det förmodligen utgång? :)

3 februari

här är man snäll och köpen hundgodis till whiskey och vad gör han? JO, han tar benet, springer upp på sängen, släpper ner den, får lite ryck, tittar lite på den, börjar leka med den och lägger sig ner och stirrar på benet. ooookej, normal hund jag har, hihi, men han är sööööööööt. ska filma honom nästa gång så ni får se! ;D ser störtroligt ut! haha. min lilla clown! <3

jag slänger upp en gammal film sålänge...


:C

... :C

2 februari

YES onsdag it is och jag känner jag jag inte riktigt hinner med livet. oscar var med på spårlöst i TV4 i måndags och jag grät väl nästan ihjäl mig. så underbart fin resa han gjorde! igår var peter här och vi gick och letade annanas tills vi stupade i affären. varför ligger dom vid tandkrämen? :O gjorde god mat och datanördade oss! :D

jag måste bara ta och säga FÖRLÅT till alla personer jag inte hört av mig till, det är inte så att jag inte bryr mig, jag har bara tusen saker jag måste göra och hinna med. önskar att dygnet hade fler timmar... det är mycket nu...




jag börjar fundera på att flytta uppåt i sverige.
stockholm eller göteborg?

MSN funkar nu iallafall.
ses!

RSS 2.0