31 mars

17:25 (torsdag)
jag hjälpte mamma med en grej idag. så tanten som hon pratade med: - "kan du be din dotter hålla tyst, du måste göra det här själv"
VAFAN liksom!? jag var ju TVUNGEN att hjälpa till när hon inte fattade ett skit vad hon skulle göra. FÖR ATT KÄRRINGJÄVELN inte förklarade så man fattade som man skulle! /¤%&¤%&¤#/(%%&#

-


29 mars

21:32 (tisdag)
fan vad skönt med sommartid! dagarna börjar bli lääääängre! en timme gör så mycket! nu kan man äntligen börja leva igen. det är nästan ljust när jag vaknar och ännu bättre när jag kommer hem! !happyface!

ibland tror jag min hårtork spökar. jag sätter på den, torkar håret, stänger av den, sen ibland går jag tillbaks och ska blåsa lite till efter en stund, hihi, men då funkar den inte och ser då att knapparna står på ---> on, eh okeeej? VARFÖR GÖR DEN SÅÅ!? den kan ju inte ha börjat blanda ihop ON/OFF eller? :S

nu är det jobb resten utav veckan.
på fredag spelar JOHNOSSI på sandra!
see ya there!
gott med lite "vardagsmyskvällsmacka" i soffan!


28 mars

20:43 (måndag)


26 mars

00:56 (lördag)
THE ARK!
åhå vilken spelning det blev! <3 så fint. jag skrattade, jag, grät, såå himla fint att dom spelade en maaassa gamla låtar, det är endå dom texterna och melodierna som betyder mest för mig!


25 mars

19:43 (fredag)
MISSA INTE DETTA KL: 21:00 IKVÄLL ! :(


24 mars

17:00 (torsdag)
wääääh! ett tips bara. ät aldrig upp en halv grön pringles på fem minuter direkt efter du kommit hem från jobbet, SVINHUNGRIG! - som jag gjorde igår! själva charmen med chipsen försvinner liksom!

idag tog jag och jenny ut resan och cesar på ett par, tre km lång promenad i våren. cesar har växt som sjutton! han är ingen liten plutt längre!


22 mars

23:07 (tisdag)
KVÄLLENS PLAYLIST!
the sounds - no no song
all time low - break your little heart
from first to last - worlds away
never shout never - fifteen
those dancing days - can´t find entrance
boys like girls - the shut heard ´around the world
dead by april - what can I say
framing hanley - lollipop
mumford and sons - little lion man

20 mars

17:33 (söndag)
det har hänt endel nu under dom senaste dagarna. bara possitiva saker då såklart!

var ute med peter, joel och daniel i fredags - bra kväll men vart var allt folk? hann även med en titt på mitt bo jag snart flyttar till! finfint!
i lördags kom dana in till stan. följde med henne och tittade på en lägenhet som hon kommer ta. woah! fatta hur mysig den kommer bli. nanana! :D hello my little neighbor! :D sen gick vi lite på stan i det fina vädret och tittade på fåglarna i vattnet som anföll en livboj! hahaha! på kvällen begav det sig till kalle en stund som fyllde år! var ganska seg sen kvällen innan så det blev nog den kortaste utgången EVER! dom gick till harrys, tog en fem - minuters - runda till the rock och o´learys sen hem och tittade på skräckfilm!

den 10 april flyttar jag in till stan. skrev kontrakt i lördags!
joel ska börja lira gitarr i VAINS OF JENNA och åker på värlsturne nu! hur grymt är inte det lix! så han flyttar ut, jag flyttar in och tar över hans lägenhet under tiden! :D

peace out!

nya strumbyxor - LOVE!


whiskey hälsar


whiskey hälsar!

haha det var fan inte lätt att göra en video med honom ikväll.
det blev en liten vinkning iallafall.
sov gott!


17 mars

18:18 (torsdag)


...here we go!

16 mars

23:15 (onsdag)
satt och tittade på ett program nu när jag satt och åt ikväll. vem vill vara astronaut tror jag det hette. behöver jag säga att jag satt och lipade? haha. jag vill också till månen! eller åtmindstone åka upp i en U2:a och titta ner på jorden. åh! så jäkla fint!

har endel grejer på gång nu! nu är det bara till att vänta och hoppas på det bästa...

behöver jag nämna att jag har tråkig?

senaste mat: kyckling och ris
berätta fyra saker som dina läsare antagligen inte vet om dig? jag sover ALLTID på vänster halva av sängen, har alltid en liten hårspray i väskan, ola salo har trampat mig på lillfingret, ÄLSKAR bergochdalbanor, ju större, snabbare och läskigare dessto bättre!
vad har du haft för husdjur under ditt liv? delägare i en travhäst, två katter, två möss, 1 kanin, en orm och nu, två kaniner och en nakenhund
senaste puss: .. fick jag nog av whiskey?
tre bästa konsertminnena: andra gången jag såg backstreet boys i stockholm - jag var i chock och skrek bokstavligt talat ihjäl mig längst fram vid staketet, hjärtat slog några extra slag när nick såg mig.
HIM - kan inte bestämma vilken av dom fem spelningarna som var bäst. förmodligen den på nalen 2008. bättre musik finns inte! dör varje gång vi får ögonkontakt och ville ler mot mig.
30 seconds to mars - shit vilka liveframträdanden dom gör!
senaste känsla: nöjd
vem är den roligaste människan du känner:
måste säga oscar på den ;D
när var du i kyrkan senast: på lucia
har du varit med i tidningen: ja. fått en helsida i barometern om funderingar kring rökning och snusning, lite placeringar från olika hopptävlingar, varit med från emmabodafestivalen 2002, så envisade alltid mamma att skicka in bild när jag var mindre när jag fyllde år osv.
vad dricker du till frukost: kaffe och o´boy
din största vinst: när jag kom 3:a på klubbmästerskapet i hoppning på Hamlet - stallets mest vägrande häst *STOLT*
senaste resa: stor resa? london, liten resa? kalmar
senaste dröm: minnet sviker men det var något jag inte ville vakna upp ifrån
kan du åka skidor: haha som fan. jag kör så det rycker i backarna! ;D eller hur emelie? ;D
vad har du för utbildning: barnskötare
finns det något du verkligen skulle vilja göra men inte haft tillfälle, tid eller råd till? skaffa häst

hunk

titta vilken snygging jag, jocke, anna, maja och dana skapade på o´learys i lördags. ni vet när man ritar lite, viker, så ritar nästa lite och viker. haha, chekka in "skorna" jag som trodde det var rullskridskor! :O men så fel man kan ha! snuskjocke! :P


the ark

jag har varit extremt känslig dom senaste dagarna. gråter i princip till allt som är lite sorligt. läser tidningen, gråter, tittar på film, gråter, lyssnar på musik, gråter. igår var the ark på nyhetsmorgon, satt i sängen och tårarna bara kom. hemskt att veta att dom ska lägga ner och att sista gången jag ser dom kommer förmoligen bli den 23:e juli i kalmar. rätt fint att första spelningen jag såg med dom va faktiskt just med håkan hellström för exakt 10 år sen på evedal i växjö! den dagen glömmer jag aldrig! <3 det kommer bli en fantastisk avslutning! jag längtar...

15 mars

15:20 (måndag)
jag kan bli så jävla arg på folk som tränger sig före mig i kö. i lördags hände det igen! jävla brud på o´learys! och jag frågar vafan hon håller på med då hon påstår att hon va där först! i helvete att hon va! puttar ut henne från toaletten men hon kommer tillbaks. sen börjar hon envisas om att vi kan gå in tillsammans. så fan heller! men så började det komma mer folk och jag orkade inte stå och bråka med henne så det slutade med att hon fick följa med in endå! -_-

rebell yell

jag dör lite varje gång! <3

11 mars

18:10 (fredag)
TRÖTT TJEJ!!!111ettone.
igår åt jag färsk tomat för första gången på mycket länge! tjoheeeej vad fint det gick, jag som är allergisk! :O missade helt dom små bitarna i dom rivna morötterna! :(

sen ska man inte lägga chokladägg i bakfickor tillsammans med mobiler. ägget smällter fortare än vad man tror och mobilen blir jävligt kladdig!

ikväll blir det inte många knop. tror jag ska slänga mig i badet nu, tända lite ljus och lyssna på villes heta stämma. nomnom. blir förmodligen något gott att äta och mys framför tv.n ikväll!
ha en fin fredag vänner!


reminder: GLÖM INTE ATT KÖPA BILJETT TILL HÅKAN HELLSTRÖM OCH THE ARK!

10 mars

19:40 (torsdag)
jag fick så mycket beröm och fina ord av en i personalen idag att jag nästan fick lite tårar i ögonen! känns skönt att dom är så himla nöjda med mig och berättar vad bra jobb jag gör!

TORSDAG! vilket innebär ännu en helg som väntar! helt fucking jävla sinnesjukt galet vad har veckan tagit vägen, det var ju nyss fredag för sjutton?

utgång på lördag!

8 mars

16:39 (tisdag)
idag är det internationella kvinnodagen OCH semeldagen. FAIL att vissa affärer glömt att beställa hem semlor idag men inte mandelmassa. hihihi. ser lite skevt ut på dom tomma hyllorna och mandelmassa i stort sett i hela affären!
dagens ord: TRÖTT!
att stiga upp kl. 04.00 fyra dagar i veckan och öppna på jobbet och komma hem efter kl. 16:00 är nog i bästa laget. tur att jag har ett ROLIGT jobb och att personal och ungar livar upp annars hade jag nog fan inte pallat.

--

jag är inte på humör idag så bråka inte med mig!!! ><

7 mars

19:02 (måndag)
fredagen blev ganska lugnt och skön. åkte upp en liten runda till bolaget efter jobbet, fick trevligt besök, åt fläskfilé, glass plus annat gott och tittade på foo fighters som gästade skavlan -> bra låt! somnade sen mätt och belåten. i lördags satte jag igång och baka KÄRLEKSMUMS! och åh så goda dom blev. hade ingen kakao hemma så jag fick ta o´boy. nomnom. tummen upp för dom! åkte jag iväg till dana på kvällen och blev bjuden på goda drinkar. sen tog vi bussen in till stan. hamnade en runda på KM och tillsist bistrobar där det var "rockfestival" trevligt när det händer lite nytt i kalmar. bra musik och trevligt folk! söndagen spenderades mest i kalmar. åkte till modehuset för att köpa nya converse. yes, hittade dom jag skulle ha. inget konstigt med det, tills jag skulle ta på dom oO TVÅ HÖGESRKOR!? mhm, det var bara till att köra tillbaks, så visade det sig att den andra vänsterskon inte fanns på lagret. GAH! fick ta ett par andra converse i en storlek större. VAFUCK! cp! men dom var ganska billiga så skitsamma.

- weeell. jag kör en BENJAMIN på hela helgen! :D idag har jag mest jobbat.

united we stand

smash into pieces

 


4 mars

06:455 (fredag)
har redan hunnit vara förbi jobbet en stund och öppnat! NU har jag helg! NANANNANNANA! ^___^v

3 mars

18:09 (torsdag)
VART TAR VECKORNA VÄGEN? jag fattar inte. snart helg och jag tycker det fortf. bara är måndag! SJUKT! jaja. idag när ett av barnens pappa kom och hämtade kastade hon sig om mig och sa att hon älskar mig. aaw jag dog lite. så söt! hihi.

I guess i was wrong...

2 mars

18:23 (onsdag)
ÅÅH! <3


tjejkväll...

MYSKVÄLL MED TJEJERNA + utgång!

toahäng for sure!

enda bilden från o´learys. jocke the pirat


RSS 2.0