If it was easy.. they would call it football..

If it was easy..they would call it football..

februari

känns inte helt okej när jag lyckas ta fel på linsvätska och sminkborttagningsmedel.. jag tycker mig dock se världen lite klarare idag.

the sounds - no no song

låten. 

22 januari

verksamhetsförlagd utbildning (VFU) i fem veckor! - here we go!
jag är så glad över att jag hamnat på ett så fantastiskt ställe med världens bästa personal och underbara femåringar, med start idag! jag är så tacksam över att just jag fick denna platsen. jag vet många som är avis på mig just nu för den här förskolan är känd över hela världen med sitt sätt att arbeta och folk kommer dit från alla världens hörn för att lyssna på deras föreläsningar! 
 
det är väldigt intressant att se hur de jobbar, jag har vikarierat och jobbat med barn ett bra tag och man ser att det här sättet att jobba skiljer sig lite från andra förskolor jag varit och jobbat på.
 
det har varit mycket intryck idag och jag är säker på att jag kommer somna gott inatt! jag hade väl inte varit på förskolan mer än en timme förrens jag fick lov ta hand om en liten grupp själv och göra en uppgift.. shit vad jag kommer lära mig mycket de här kommande veckorna! i love it! jag har lärt mig massor redan och det här är bara början!
 
dags att slänga laxen i ugnen!

.

hej då malmö! dags att åka hem till kalmar igen! :(

el capitanos

 
grabbarna spelade på stortorget för ett par veckor sedan. det hela slutade med att mattin fixade sig en fin hjärnskakning som jag så fint lyckades få med på film!



20 januari

har haft sex fantastiska dagar nere i malmö! härliga lilla stad...

el capitanos

ikväll spelar el capitanos på stortorget! be there!



12 januari


9 januari

jag är ledig imorgon sen har jag två seminarium på fredag! lördag spelar el capitanos i kalmar sen åker jag förmodligen till malmö nästa vecka. veckan efter går vi ut på VFU i fem veckor!

kära håkan

jag skulle kunna ge mycket nu för att få tillbaks den här kvällen i karlskrona förra sommaren...
 

2013

BRA start på 2013! vinst på 5 av 5! kaatchiiing!!!

.

ibland vänder man på dygnet, då kan man vara uppe och göra mat istället för att sova!


.

jul och nyår är över! har haft några riktigt sköna veckor utan plugg! julen spenderades hemma med familj och god mat, nyår firades på öland...

JULAFTON!...

jocke var ute och röjjde på juldagen och önskade lite låtar med mig och dana...

kalmar har lite skeva och snea hus! ;D
drog en svän till KM och olearys med kalle och peter...



göra glaaaass...
 
 

.


RSS 2.0