31 maj

14:07

30 mars

23:58
söndag och morsdag. vilket betyder smörgåstårta i massor! me like! helgen har flugit iväg för fort som vanligt. lördagen spenderades på öland med husmålning och grillning sen utgång senare på kvällen. gillar inte att the rock inte finns mer och att stället numera är målat helt VITT? IGEN? känns som att kliva in i en simmhall. hallå. lär man sig inte av sina misstag? undrar om dom tänker behålla musiken eller byta ut till nåt techno/r&btrams! :( lycka till säger jag!

__________________

 

ELITLOPPET 2010 är över! vinnaren i år blev Iceland. jag satt ihopkrupen i soffan av nervositet och inte långt ifrån tårar. jag hoppades av hela mitt hjärta att Torvals Palema skulle ta hem segern men det blev inte så den här gången :(  men vilken jäkla kille! jag hade gett upp hoppet för längesen då han plötsligt sätter fart och fullkomligt kör över dom andra på andra försöket! wow sån häst alltså.

 

påtal om snygg travhäst-> Nimrod Borealis från frankrike.
kunde inte slita ögonen ifrån honom. vilken utstrålning och steg! *kär*

28 maj

14:02
oj så duktig jag har varit idag! :D lite brun har jag nog också blivit! nu har jag precis duchat och rakat whiskey. kaffe snart och in mot stan. imorgon blir det öland och utgång! ha en fin helg!

27 maj

11:59
WOW! bara tolv år och helt sjukt så jävla bra han är!

26 maj

16:45

regn sol moln regn moln regn sol moln sol moln regn sol regn sol moln sol regn moln sol.    NU RÄCKER DET!:)

__________________

det här ska bli intressant..........


24 maj

jag fick nyss ett sms om att jag har bokat middag för två personer på eriks gondolen på södermalm i stockholm imorgon kl. 11:30.. eh nä! haha vafan liksom? :S så nu har jag suttit i telefonkö upp dit på en halvtimme ungefär. DRYGT!

23 maj

20:05
jag är så tröött, jag vill SOVA! men jag tror det är lite för tidigt eller?? klockan är bara lite efter åtta och det är soligt och fint ute. lite synd att krypa ner då kanske. söndag igen och helgen har gått precis lika fort som vanligt. igår blev det öland. målade hus och grillade i solen. utgång senare. jag blev rund om fötterna. idag blev en jobbig dag :( meeen får ju skylla mig själv :P men skoj hade jag! ;D massa folk jag inte sett på flera år som va ute! jobb 06:30 och ridning står på schemat imorgon!

21 maj

13:09
vaknade halv fem idag på morgonen av att det åskade. så himla mysigt!
så har jag gått runt hela dagen och trott att det varit måndag. även fast det var fredagsfika på jobbet. rubbat!
MEN NU ÄRE HELG! åker in till stan om några timmar. öland och grillning imorgon och förhopningsvis lite alkohol! måste bara slänga mig i duschen en snabbis. dagisbarnen har simmat i vattenpölar och lekt med geggamojja, ni kan ju tänka hur jag ser ut nu! (: chacha.

20 maj

13:39



åh vilken underbar dag!
släppte ut kaninerna på "grönbete" för första gången i år. whiskey var med. dom har aldrig riktigt träffats mer än när jag hållt ninerna i famnen men att burra in nosen i deras päls o knuffa på dom va nog höjdpunkten idag! den bruna skiter ju i honom men däremot den svartvita var inte riktigt nöjd. men det gick mycket bättre än jag hade hoppats. inga bett och alla lever fortfarande! ;D

18:07
hoppas att det inte är blir lika varmt ikväll när jag ska sova som det var inatt. ska ju inte klaga men vafan, kunde inte somna, rulltade omkring som en liten gris i sängen och vred och vände. tillsist orkade jag inte länge då jag var så satans trött så jag gick och ställde mig i duschen i några minuter och det hjälpte... i fem minuter! tror jag kryper in i frysen ikväll, är inte van vid sånhär värme.

WOHO! 25:- på trisslotten. :P

nu ska jag åka och rida.
men blir det åska? :(

22:00
jag behöver 105 000:- NU!






18 maj

22:32
idag har jag varit glad! :D gjort whiskey fin, trimmat och rakat honom så nu vågar jag ut och gå bland folk igen (hår överallt när jag var färdig), plockat blommor, ritat, solat och jobbat.



klottrade ihop den här araben några minuter innan jobbet idag, jag börjar bli proffs på att rita hästar, det blir så när man får sitta och rita till tio st barn per dag ungefär! ;D

haha helt skev! ;D

5 månader sen...

fem månader sen jag stod längs fram och skrek bokstavligt talat ihjäl mig ( som ni hör här nedan EHE :P ) känns som igår. vill uppleva allt igen... känslorna, chocken! fyfan vad bra, ni fattar inte! toppar alla spelningar jag varit på tillsammans och då är alla fem HIM spelningarna inräknade dessutom! :P VÄRLDSKLASS som det så fint heter!

16 maj

18:39
SÖNDAG! städa städa städa.

DAGENS LÅT: backstreet boys - on without you <3
DAGENS KLÄDSEL: mjukisbyxor och t-shirt
DAGENS DUSCH: den tog jag inatt
DAGENS SAKNAD: sommar och sol
DAGENS TRÅKIGASTE: egentligen allt :)

hatar söndagar!

15 maj

21:03
sitter hemma ikväll. satt hemma igår också, fast då blev jag mer eller mindre tvungen att sitta och titta hockey! inte okej! :P ikväll gör jag inte ett skit. har tråkigt och ont i ryggen. var nyss ute och åkte en sväng. det var folk överallt. är tydligen någon slags våryra! jaha! nu ska jag sitta här och försöka hitta på nåt............................ en lördagskväll! jippie..


23:48
ÅÅHH MAAAAASKAAAAAR ÖVERALLT! jag dör varje gång jag går ut om kvällarna. så är det helt tyst och mörkt så jag inte ser dom så kommer jag där som en idiot och hoppar, skriker och svär... ikväll var det fan inte lätt!!! ><  det hade varit helt okej om dom inte hade gått sönder och dött när man trampar på dom men nu göööör dom ju det!!!

14 maj

13:59
fredag idag men det känns som måndag. kanske beror på att jag var ute i onsdags och var ledig igår. vad händer i helgen?

<3 <3 <3

11 maj

19:35

såhär pigg är jag idag, alltså inte alls! jobbat & jobbat men skoj har det varit!
imorgon ska jag och dana jobba tillsammans för första gången! ser jag fram emot! :D
___


idag är det EXAKT ett år sen min fina lilla farmor gick bort :(
kan fortfarande inte förstå... snälla vakna...
jag saknar dig! <3

10 maj

14:00
hade egentligen fått jobb hela dagen idag men så blev det inte. börjar jobba om några timmar istället och stänger.

9 maj

14:07
söndag! jag har så himla tråkigt! :(
det blev en liten miniutgång med dana igår. jag var nykter! eller jag tog tre cider ute och dana drack cola och redbull. men vi hade det trevligt där vi satt! :) lite ovant bara! :)



17:10
<3

8 maj

09:17
godmorgon! fast egentligen steg jag upp alldeles för tidigt. rolig kväll igår och dom spelade HIM. aaww, jag blev glad! :D  men kvällen tog slut för fort, ville ju ha stannat ute och festat mer :D tråkigt väder ute idag. regn och blåst, jag stannar inne och titta ut genom fönstret!

6 maj

22:54
whiskey fångade nyss årets första fluga. duktiga lillskit! ;D
slutar jobba 17:30 imorgon sen blir det fest! godnatt!

5 maj

17:02
idag blev jag inlåst på jobbets toalett! SKITKUL verkligen. INTE. efter många svärord och försök att ta sig ut (som tur var hade inte all personal hunnit ut) lyckades dörren öppnas med en skiftnyckel utifrån! HAHA. aldrig mer att jag går in där. tur att jag fick uppleva det idag och inte imorgon då jag ska stänga stället.

I LIKE IT!



så jäkla mysigt att sitta och äta frukost på morgonen och titta ut och se hur det bara blir grönare och grönare för varje dag som går. snart sommar hörrni!

_______

ja tålamod var ordet jävla idiot!

22:14
såg nåt onaturligt på himlen nyss, vill inte uppleva mer sånthär!!! :( andra ggn nu som det händer även om det för flera år sen var det läskigaste jag varit med om, och som jag ALDRIG kommer glömma!!!

RSS 2.0