25 oktober

NU ÄR DET VINTER!!! ikväll den 25 oktober kom den första snön. jag kan inte låta bli att tycka att det faktiskt är rätt så mysigt endå när jag sitter här ikväll och tittar ner på bilarna som lyser av både gatlamporna och den vita snön på taket. jag hade faktiskt min första julkänsla härom veckan. det blir kanske lätt så när julmusten ryker fram, lamporna släcks och ersätts med ljus och när man ligger där i soffan och bestämmer sig för att hämta täcket i sängen och bara gosa ner sig framför tvn medans det blåser utanför.

idag har jag varit på fältstudiedag och observerat den pedagogiska verksamheten. det är skönt att jag endå har den erfarenhet jag har, det känns tryggt att ha i ryggsäcken.. nu ska jag fortsätta plugga för på måndag har jag min första salstenta sen ett seminarie dagen efter och jag känner på mig att helgen kommer gå fort...

jag funderar på att frysa mitt konto på obestämd tid, eller rent av föralltid? varför ska jag sitta där? ger mig liksom ingenting, det bara förstör för mig och det finns så mycket annat vettigt att göra. det har hänt så mycket den senaste veckan och jag har mått så fruktansvärt dåligt, jag har haft sån ångest. jag har nog aldrig varit så förtvivlad i hela mitt liv.. att vägen jag går på bara försvinner och där står jag kvar med hjärtat i handen i tusen bitar.. men det har också fått mig att inse vad som verkligen betyder något och är viktigt här i livet. på riktigt! jag måste komma bort..

nu måste jag sova. malmö imorgon!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0