varmt!


har legat ute i solen hela dagen och avlidit flera ggr!
nån som vill hänga med mig till stranden i veckan? :D

lady


har varit hundvakt åt lady hela helgen!

RIP


helt sjukt att han inte finns mer!

whiskey

lite videoklipp&bilder på fjanten <3

VALPKURSAVSLUTNING!

... alltså åh! satt i bilen idag påväg till valpkursen och lyssnade på p3 då den här låten dök upp! hjärtat stannade! så bra!

... ps. 6 köttbullar senare hade jag lyckats lära whiskey " vacker tass " duktiga lillkille!

PLACEBO

nu har jag äntligen fått hem biljetterna! <3

nu har jag äntligen fått hem biljetterna! ses igen i november!


VIN

jag tror att jag ska börja dricka vin, igen! har inte rört ett glas vin på fleera år, då jag föredrar mina 7.0 cider <3  6 -7 år sen  kunde jag hälla i mig en hel vinare själv utan problem! åh men jag fick en sån lyckad fylla i lördags, helt sjukt! tack för en perfekt kväll!

Placebo - S!esta - 090529


under 2 timmar och 17 låtar befann jag mig i himlen..

det här är ren jävla kärlek! <3
ni ser ju själva...



battle for the sun



igår blev jag lycklig ägare till PLACEBO´s nya album - battle for the sun <3
tack! du är guld värd! du vet vem du är! (:

s!esta - möhippa - hundutställning

om man skulle ta och uppdatera lite här...

FREDAG: S!ESTA! - jag och dana åkte till S!esta enbart för att se PLACEBO<3 efter alla dessa år av längtan stod vi där mitt framför brian o co och var lyckligast i världen! åh! sovplats hade vi inte tänkt på. det slutade med att vi gick när scenområdet stängde, omkring 02.00.. gick runt i hela hässleholm och försökte sova några minuter åt ggn på bänkar och värma oss på lyktstolpar tills stationen öppnade kl. 05.00. när vi väl kommit in där låg vi på golvet inne på sationen och försökte sova och vänta tills klockan blev 08.39! inte bekvämt nånstans! fatta LYCKA när vi såg vårt tåg som skulle ta oss hem kom upp på skärmen! men åh så skoj vi hade, right gumman? ;D
LÖRDAG: allright, påväg hem från hässleholm, gick DIREKT till malins möhippa när vi klev av tåget. ( vem behöver sömn lix ;) ) champangefrukost i parken och lite tokigheter i stan, höhö!
SÖNDAG: whiskey´s första utställning ever! åh vad han skötte sig fint, min lilla prins! kul att träffa både hans syster och bror igen! hederspriset ska hängas upp på väggen!

fyra timmars sömn! yey

 

RSS 2.0