30 april

sitter i malmö och peppar debaser ikväll. vi dissade lund idag..
trevlig valborg!

29 april

tentan från helvetet är nu påbörjad! hur fan ska detta gå?

28 april

17:00 - hej då kalmar, nu åker tåget ner mot malmö.. jag kommer hem om en vecka!                      
 
........................
en timme kvar....
 

.

namnamnam

26 april

jag överlevde redovisningen idag och världens bästa veterinär i kalmar är nu hittad! nu slipper jag all den här oron som jag haft i två års tid, för nu vet jag ÄNTLIGEN orsaken till varför whiskey har haft röda ögon, svullna lymfkörtlar ont i tassarna osv - ALLERGI.. och detta har ingen av alla de andra jävla veterinärerna kunnat kläcka ur sig, inte ens nämnt, utan istället pratat om cancer och hans moster.. så mycket pengar och mediciner jag fått lägga ut på...ingenting! ÅH jag är så arg och lättad på samma gång.. jag var hos en annan veterinär för bara några dagar sen och hur i helvete kan man då missat hans kraftiga öroninflammation OCH svampen mellan tassarna? han har gått runt och haft ont precis överallt och ingen jävel säger något!!! det här är så sjukt! så mycket lidande mitt lilla gos har fått stå ut med bara för att veterinärerna inte har kunnat sitt jobb..sådana här stora misstag får bara inte ske! från och med nu kommer ingen annan veterinär än Bart i närheten av whiskey.
hardcore superstar ikväll!
vad vore jag utan dina andetag! <3

.

STRÖMAVBROTT!

20 april

...jag får för mig att byta till ring i näsan idag på morgonen och sagt och gjort... men ångrar mig och ändrar tillbaks . ska precis sätta mig i soffan då pärlan ramlar bort! lycka till att hitta den på mattan nu!!! ÅÅÅHHH!!!!!
 
vad tänker man på när man sätter in oboyen i kylskåpet? :O nu ska jag göra mig iordning för utgång med helene...
- ikväll är det du och jag babe!:)

14 april

jag sitter och tittar på starwars och önskar att jag också hade en liten R2D2. men nu blev det paus (!) ska väcka whiskey som ligger här bredvid mig och gå hans lilla kvällsrunda..
 
idag har det varit vår i kalmar..
whiskey sitter ute på balkongen och myser...

.

uteritt på cautia tillsammans med helene och hermes
 

the killers - here with me

ett litet mästerverk..

12 april

konstaterade igår att vår föreläsare gillar två saker
- det ena är svordomar, det andra är kaffepauser! :O
 
åkte till veterinären med whiskey. igen! jag blir så trött för samma saker sägs. samma kontroller görs. samma mediciner skrivs ut men samma röda öga.. nu vill de skicka oss till samma ögonspecialist vi var hos för ett år sen. hon gjorde inte mycket..
han har haft problem med sitt röda öga i två år nu.. ursäkta men bra veterinärer har jag ingen bra erfarenhet utav. sur jag blir.
 
idag har vi vackert väder....................

9 april

IM LONELY! whiskey är hos mina föräldrar just nu och några fiskar i min bokhylla har jag inte skaffat ännu! ;D tv och musik är konstant på men jag vill ha någon i soffan jag kan retas med också! ;D jag vänjer mig aldrig med att vara ensam i lägenheten! nu har jag tänt massa ljus och mysigt ner mig i soffan tillsammans med rostade mackor och mumford & sons.. även fast jag borde plugga...........
 
igår fick jag och min grupp reda på att vi får VG på vår tematiska redovisning vi genomförde för ett par veckor sen

"Ni genomförde en fin temaingång där filmen var ett ambitiöst inslag. Kul att publiken fick vara "i roll". Gruppen får ett VG för arbetet" ^___^v TACK!
 
en irriterande grej ÄR att jag fick för mig att klippa lite i luggen för ett par dagar sen. jag hittade inte riktiga klippsaxen utan tog då istället fram kökssaxen och tyckte att det var väl en bra idé, i brist på annat. nu undrar jag lite v a r f ö r ?!
 
jag ska åka till min kära förskola den kommande veckan och intervjua och spela in ett barn som sen ska redovisas. haha detta kan ju bli roligt!;) nu gäller det bara att klura ut några roliga samtalsämnen att prata om men det kan väl inte vara så svårt;)
 
jaja, intresseklubben har antecknat.

whiskey

haha min lilla tuss!<3
här kör han lite ´vacker tass´ & ´dansa´ moves

...

några år sen vi hoppade i DRESSYRSADEL nu du jenny!;D helt fucking omöjligt var det!
det är ingenting jag tänker göra om men jag ler varje gång jag tänker på det! ;D
och resan som är så söt och hoppar av en 1 km innan hindret! ;D

4 april

ibland kan det nästan vara roligt att sitta och plugga.. MER såna här inlämningsuppgifter tack!
 
*Redogör för vad författaren menar med begreppet "musisk" verksamhet och vad det är som gör den så viktig för en människas utveckling?
* En del av dagens musikundervisning och dess traditioner kritiseras i boken. Vari består kritiken?
*Hur menar författaren att en bra musisk barnpedagog ska vara och agera i arbetet med barn?
*Vilken betydelse lägger ni i orden musik och musikalitet?
*Vilka erfarenheter ligger till grund för er syn på musikalitet?
*Vilken funktion har musiken i era liv?
*Uppfattar ni er själva som musikaliska?
*Hur vill ni själva använda musiken i er framtida yrkesverksamhet?
 
sådärja. så var det här klart (ge mig ett bra betyg nu)

partie

 

4 april

ÅÅH mitt humör just nu! (&/%#!%¤"#") jag blir så less på mig själv;) jag gråter till typ allt! blir sur på minsta lilla.  jag städstrejkar och pluggstrejkar. förlåt alla runtomkring mig men jag är inte speciellt trevlig mot någon just nu. GAH! igår satt jag och tittade på en filmtrailer och stortjöt :S nu efteråt ser jag inte riktigt det sorliga i det hela.. herreguud...vänta några dagar och jag är normal igen! ;D
 
imorgon ska jag ringa ett viktigt samtal. om inte det samtalet går bra..skjuter jag någon!
för får jag inte som jag vill kan det lika gärna va!

1 april

1 april och den efterlängtade sommartiden är äntligen här...
UPDATE.
påsken är över men den har bjudit på fantastisk god påskmat, godis, skratt och alkohol i mängder! igår avslutade vi den med bingolotto och tacos och idag blev det tacos till frukost! biljetterna till håkan hellström och hardcore superstar är nu inköpta. nanana. men åh så tomt det blev. jag har inte varit ensam under hela påskhelgen! .. det här gillar jag inte! snart har jag avverkat ett HELT ÅR på förskollärarprogrammet för imorgon påbörjar vi vår sista kurs sen tar jag sommarlov..nu får gärna sommaren 2013 komma fort och ta mig med storm...nu har jag ett ton disk att ta hand om!<3 cheers

påväg hem till mina föräldrar för lite påskmat och mys...


RSS 2.0