14 oktober

jag gillar inte veronica maggio..
MEN (!) den här låten ger mig den där känslan och jag vill aldrig sluta lyssna..

men vad spelar det för jävla roll...

13 oktober

färgstarkt ute men grått inuti, lite så känns det just nu och har gjort en tid tillbaka..
jag tänder ljus, umgås med människor som får mig att må bra och myser ner mig med filt i soffan.. 
felet med mig är att jag tänker alldeles för mycket..vilket ibland kan skada mer än göra nytta..

10 oktober

gekås ja! haha vart ska jag börja? kommer upp dit för första gången på säkert femton år och någon vecka efter det åker jag upp dit igen och ställer mig samma fråga - varför utsätter jag mig för det här? denna gång med emma, erika, linn, jessica och åsa. andra gången på två veckor nu men det var dock inte lika fullt så mycket människor i rörelse inne i butiken och jag kom hem med ännu mer än förra gången och jag börjar ändra inställning om det här stället! det är så sjukt kul att gå runt och fynda! ;D
nu är jag äntligen ägare utav ett par star rider från tyra sjöstedt. skönare ridbyxor finns inte även fast de inte är helskodda, vilket jag föredrar och hala som tusan i sadeln. tyra var där dagen innan vi åkte upp och plockade upp kollektionen, dagen efter vi varit där var de slutsålda. snacka tajming!
jag hittade endel riktigt schyssta grejer och de första julklapparna är nu inhandlade..^__^v
 
star rider, bett och ett läckert ländtäcke till fantom..

8 oktober

och det gick såå åt helvete också! jag tror inte jag förstod vad jag sa överhuvudtaget där framme vid tavlan idag. fan ta geometri och mätning! - vi ska jobba med små barn, inte med några Einsteins!!!

.

åh! den här lilla låten är så förbaskat fin och berör. rakt in i hjärtat..! <3
 

7 oktober

var det norlie eller kkv som fixade brandlarmet i lördags?;) 
 
imorgon är det examination och jag ska redovisa tolv stycken matematikuppgifter både skriftligt och muntligt som jag dessutom inte förstår någonting utav. haha egentligen är ju detta ganska komiskt. allt kommer gå åt helvete så hårt..

3 oktober

sitter och väntar på att klockan ska bli 22:50 så att jag kan gå och möta upp dana vid centralen. hon kommer och hälsar på och stannar tills söndag. kommer bli awesome!

2 oktober

fixar och donar!

RSS 2.0