46 dagar kvar!



som sagt, en av dom bästa dagarna ever!
nu är det bara 46 dagar kvar tills vi kommer se dom igen! :D

 

15:35
haha fyfan vad KALLT! har varit ute och gått en runda. jag höll på att frysa ihjäl. idag på morgonen vad det inte SÅHÄR kallt, då satt jag tom. ute och åt frukost! :D jag vill hoppa i löv..!


ridning

19:29
spännande ridning idag, med huggormar och ARGA utfarande gubbjävlar genom dörrar med flugsmälla i handen! .. ( eh HALLÅ.? hur tänkte han där? knappast att det hjälper att stå där och vifta! skitsur var han, stod och skällde på oss för där fick vi minsann inte rida. ja du gubbe lilla... FUCK YOU! så vi red över honom! ;D ) jenny och jag yrade omkring efter fina vägar, så upptäcker vi att golden tappat en framsko så det blev till att vända och skritta hela vägen hem. så typiskt! dessutom ingen fest ikväll..


HAHA!

10:10
HAHAHAHAHAHAHAHA! JAG DÖÖÖR! helt allvarligt! ÅH! :D jag kan tyvärr inte berätta nåt för er, det är lite för privat för att jag ska dela dela med mig av nåt sånt. men lite pinsamt är det och den här gången var det inte jag som gjorde nåt, även om det kanske borde varit jag som var där! HAHAHAHAHAHAHA! nästa gång jag kommer dit kommer jag bara sitta där och leee..!

13:16
BARA 71 DAGAR KVAR TILL BSB! jag längtar fan ihjäl mig!


gonatt


mitt huvud gör ont. min tand gör nästan ondare. jag är hungrig. fifan!

vildsvin

23:00


idag höll emelie och jag på att rida över två små vildsvinsungar.
det var spännande. fatta söta. tur att inte mamman kom och hoppade på oss! ><


<3


HÖJ VOLYMEN OCH NJUT!

...

lördagen befann jag mig på hästryggen i FYRA timmar! det var den bästa uteritten ever, tack tjejer. det var längesen jag skrattade så hysteriskt! HAHA, skrattar fortfarande bara jag tänker på det! :D roligt att rida på upptäcktsfärd:D det får vi göra om snart! :D när jag kom hem från stallet blev det snabbt in i duschen och iväg in till kalmar. tack för en skitrolig kväll gumman! ;D nästa gång är det du och jag och backstreet boys i stockholm som gäller. HAHA.

helg

09:00
kaffet avklarat -> lång uteritt med jenny och emelie -> in till kalmar -> FEST med världens bästa helené.

backstreet boys

14:16
nu är biljetterna äntligen bokade till BACKSTREET BOYS (för andra ggn)
på hovet i stockholm den 4 december!
vilka ska mer dit?

<3



17:17


idag fick Whiskey åter igen ställa sig på trimmbordet för att bli fin. jag brukar trimma och bada honom ungefär en gång i veckan, det brukar oftast räcka! som ni ser älskar jag att gå lös med trimmern och leka runt medans jag håller på så han kan se rätt rolig ut ibland innan jag helt är färdig med honom! ;D

18:59
this everlasting... you know what I mean, do you know how it feels? ... fyfan vad jobbigt!

everlasting

23:19
ni klagar på att jag har för lite bilder i bloggen så here you go! ;D


























15 september

13:41
ALLTID I VÄSKAN!
- hårspray
- plånbok
- mp3
- kam
- lipsyl
- nycklar
- mobil

14:21



mitt kvällsnöje...


placebo - johnny and mary

12:08



ÅH JAG VILL SE FILMEN! :(

18:37
plexus

jenny och plexus


idag red jag och jenny iväg med hästarna till dom STORA, ROOLIGA åkrarna! ;D
där det blev CIRKUS! resan drog iväg med mig som satan och eftersom plexus inte tycker om att komma långt efter satte han igång att leka rodeohäst! HAHA! bra att du höll dig kvar jenny! ;D


alkoholfri helg




<3

17.59



hämtade ut mina nya darlings idag <3


23:44
jävligt fin dag helt enkelt ...

måndag

20:00


->HQ<-



21:43



22.26

 



söndag

22:30
lördagen spenderades i kalmar. buss hem och tillbaks. tillslut hamnade jag där jag skulle. även fast det var nära att det inte blev så. så går det när man drar ut på tiden och håller på med annat. ja. förfest, fotboll och krogen. sverige vann över ungern med 2-1. en av dom bästa matcherna jag sett. oj så galet spännande. vakterna utanför thë rock är tillbaks, igen! äntligen. TACK. nu slipper man gå genom ernesto för att komma ner dit. hjälpte en tjej som höll på att förblöda och skålade sönder ett glas. fick ett nytt. annars bra kväll. idag kom nemo och mysen. whiskey blev glad. nästan lite för glad. nu ligger hela högen och sover.

helgen

14:19
igår: hemmagjord pizza och film. idag: fotboll, alkohol och krogen. imorgon: troligtvis bakis.  whiskey blir glad. mysen & nemo kommer och stannar knappt en vecka.

15.02
jag hoppar in i duschen med bh.n på. hur tänkte jag där?

regnar

10:35
nej vilket väder idag. har varit vaken hela natten och var fucking KLAVAKEN! somnade runt 07:00 idag på morgonen. nu är klockan 10:35 och jag sitter och äter rostade mackor. ska rida snart. jenny kommer och hämtar mig om trekvart. det regnar. snarare öser ner här. gött. kanske man piggnar till.

14:37
hemma nu och DYNGSUR. vi struntade i att rida idag, orkade inte vänta i stallet på att regnet skulle gå över så vi klädde på oss regnkläder och tog varsitt paraply och gick ut i regnet med hundarna istället. fan så trevligt det var! :D nu ska jag torka mig och ner i badkaret! men först lite kanelbullar och mjölk.

23.44
HAHAHAHAHAHAH! åh jag skrattade så jag grät! :D ni MÅSTE se det här!


hemma från stallet

hemma från stallet nu. jag lär ha duktigt med träningsvärk imorgon. haha. var ett tag sen jag red stallets största häst. imorgon blir det stallet kl 11:00

UTTRÅKAD!

idag har inte gjort ett vettigt skit. och då menar jag verkligen absolut INGENTING. överhuvudtaget. även fast jag har massor att göra. så gör jag dom inte? åh. vad är det som är fel? tittat på pippi långstrump och varit ute med hunden i pyjamas, räknas det? hoppas ingen såg mig. måste hitta ett jobb. orkar inte vara hemma. jag går ner mig fer sure. var några veckor sen jag slutade jobba och det känns. någon som har nåt vettigt jobb att ge mig får gärna höra av sig. tack. onsdag igen. ta med mig ut. nu ska jag dricka upp mitt kaffe och ut och rida med jenny ikväll.

KatVonD



vad tycker ni?
personligen tycker jag hon påminner om en sönderopererad cher nu! :/


memories



åh! titta vad jag hittade! vilka minnen!
det är för två-tre år sen. jag och jenny var ute och red i snön. fan palle! du är saknad! :(



jag och helené var på stockholm horse show 2006
höjdhoppning! Thomas velin - Gatsby Vandrin - 2.03 m



jag och bella var på kino i karlskrona den 4.e januari 2007. grymt bra spelning! det var den kvällen då dregen ville att jag skulle ta av mig klädernal och att bella skulle sitta i hans knä! haha ja jävlar så det kan bli! ;) kass kamera så kass kvalite. ja ni vet.


w

vilken schysst kines jag har. hör att han har något i munnen. inget ovanligt. förrens jag vänder mig om och inser att han ligger och tuggar på mina LINSER. jamentackförden! MWAH! det hade kunnat slutat illa. ingen lust att behöva lägga ut tusenlappar för nåt sånt. är så jävla sur och irriterad på allt, alla och lite till. det är så himla stökigt här och jag blir knäpp. haha kul. nu ska jag gå och lägga mig i soffan och glo film. godnatt.

katerine - ayo technology


brian molko

hästsvansen va OK, men det här!?

INSOMNIA!



fan att det ska vara så svårt att bara lägga sig ner och SOMNA!
en smoothie kanske hjälper. yes så får det bli. snart går solen upp!


whiskey




whiskey och två av hans syskon på hans allra första utställning i somras!


min snygging! ;)


RSS 2.0