30 maj

jag har sovit ca TVÅ timmar inatt! vad har jag ägnat mina vakna timmar åt då undrar ni såklart. jo jag har varit social med mina älskade prickar och försökt att inte klia sönder dem, tills jag hittade lite potatismjöl i köket. först då fick jag lite lugn & ro. jag var uppe hos distriktan idag och det första hon sa var:  
"-har du haft vattkoppor innan?" .. haha, jag tyckte det var lite roligt! ;D
 
tjugo prickar i ansiktet och typ tvåhundra på kroppen! sånt är gött!
 
jag har mest suttit i skuggan idag. vill inte vara sjuk längre...

29 maj

en liten hälsning från två sjuklingar...

jag har känt mig konstig i ett par dagar nu. jag har varit trött och känt mig allmänt konstig, inte kunnat sova om nätterna och känt mig febrig. idag vaknade jag upp av några prickar som kliade och jag trodde naturligtvis det var myggbet men när de började komma upp fler och fler funderade jag på om det kunde vara någonting i lakanen och jag skulle precis byta sängkläderna då jag ser att några har blivit vattenfyllda!!! vilket inte kan betyda någonting annat än vattkoppor! ringde till vårdcentralen och jag fick en tid imorgon! haha ja jävlar! nu fick jag det konstaterat, det var inte vattkoppor jag hade som liten! ;D
60 prickar for now... tack cirkus scott för detta!
till råga på detta fick jag svar av ägaren idag angående araben i Kronoberg. det var en tjej där i måndags som hade varit och provridit honom. hon hade bestämt sig idag för att köpa honom. ÅH! jag blir tokig! men det är bara till att leta vidare. synd att jag ska vara så satans kräsen! ;D

morsdag

mamma har alltid velat gå på cirkus scott och eftersom jag är en så snäll dotter och det var morsdag tog jag med henne dit.. men nu tänker jag inte sätta min fot på något sådant jippo förrens jag själv får barn..
 
 
 

24 maj

 
ikväll spelade loveguns och el capitanos på mittlandsfesten!

el capitanos...


arabvalack

jag funderar på att ringa på denna finingen.
han står i Kronoberg så det är inte långt för en provridning...

24 maj

i går gjorde hoffmaestro en hemlig spelning på larmtorget. synd för alla er som missade detta. underhållande som tusan.
idag fyllde finaste Jessica år vilket firades i Nybro med utgång i kalmar. tack för en rolig kväll tjejer! vi ses den 8:e igen! ;D

jessica och jag på olearys! (fler bilder kommer)

23 maj

23 maj och vi har vår sista föreläsning på två timmar innan vi tar ledig för sommaren. Ja vad gör jag då? Jo FÖRSOVER MIG! Ställde kl. 07:00 igår och visst ringde den. Men jag ”ska bara” ligga kvar fem minuter till och vaknar efter drygt två timmar.. jag hatar stress! märker att whiskey inte mått så bra under natten vilket visar sig både framför tvn, i hallen och köket. En halvtimme tills vi börjar och väljer då att duschen får jag ta när jag kommer hem, på med lite kläder och ut med hunden. Hittar varken jacka eller nycklar. (är expert på det här med att lägga saker så jag inte hittar dem ) inte så konstigt eftersom jag hängt upp jackan på.. toaletten? :O slutar med att jag drar iväg utan frukost = Jag blir sur och kan inte fungera normalt. Pricken över i.et, mitt batteriet på mobilen=noll. förstår ni hur många gånger den räddat mig under de här timtals långa, plågsamma föreläsningarna vi haft?

Men jag kommer hem tillslut och dagen lyckas vända till det bättre. Tack och lov! MAT och lite kladdkaka för att fira gjorde gott!

Känns bra och sjukt konstigt att säga att jag nu har SOMMARLOV! Nanana. ( sista hemtentan 5.e-7.e)

nu ska jag bara njuta av ledigheten…


22 maj

resturang och kubb med klassen!

18 maj

MALMÖ!
känns bra att sitta tillsammans med schlagermänniskor på ett fullsatt tåg som häller i sig alkohol hela resan ner till malmö. snacka om att känna sig felplacerad. kommer fram och möts av värmen från helvetet. går från triangeln och när jag kommit fram lagom till operan har jag så gott som smällt bort.
 
lämnar mina saker och efter x antal timmar på stan med shopping och jensens böfhause och all trängsel med eurovisionmänniskor över hela världen ger vi upp och går hem till ishockeyn och kyler ner oss.
 
 danmark vann eurovision och vi gick till debaser.
 
 
 

17 maj

16:28 (fredag)
vilken bra dag det blev. gästföreläsaren vi hade idag var awesome. mer sånt. vad mycket intressantare och lärorikare det hade varit om vi bara fått sånt besök. förskollärare som verkligen berättar om och hur det är att jobba på förskola och kommer med bra tips och ideér. jag satt som en svamp och bara sög in allt hon sa istället för att sitta och halvsova till någon såkallad professor och författare som pratar om Piaget, Freud och onödiga begrepp vi inte har någon som helst användning för. ZzZzz..
 
det kom fram en lärare till mig idag och undrade om det var jag som var med i kalmarposten för någon vecka sen och där stod jag och tittade på honom som ett frågetecken.. hm!  jag tycker jag borde vetat om detta isåfall.. någon som sett? annars skulle jag gärna vilja veta vem som är lik mig i kalmar?
 
idag redovisade jag och min grupp vårt skuggspel vi jobbat med. - den förbjudna skogen. roligt att allt filmades och att vi även fick se de andra gruppernas arbeten.
 
den här dagen har gett mycket skratt!
 
nu ska jag beställa biljett till malmö.
 
17:30
årets första myggbett är fixat och nu sitter jag ute på balkongen och torkar håret <3
välkommen sommar!

16 maj

ny medlem på fingret!

.

<3
 

15 maj

 jenny och jag åkte till stallet idag på morgonen där vi gick på promenad med hundarna och lilla viktor i vagn.
måste erkänna att jag var lite orolig när vi gick där i skogen med tanke på att det setts ett par tre vargar i närheten. sen tog vi ut resan och golden på en liten skrittrunda i vårsolen
 
nu är resan och golden 100% trafiksäkra men man kan aldrig vara säker eftersom det är levande djur, så man saktar väl för fan ner när man ser häst och ryttare på vägen, eller vill man ha en 600kg´s häst över sig?
stora lastbilar och har en förkärlek till det här med att lägga sig på gasen istället.
-  tänk er att möta en lastbil på den här vägen. speciellt spännande blir det ju när de dyker upp i kurvorna! ;D
 
hemma hos mina föräldrar med en trött tuss i knät.
nu har jag både gjort fint på altanen, tvättat utemöblerna och klippt gräset!

12 maj

jag åkte hem till mina föräldrar igår och det var första gången på ett halvår whiskey SPRANG runt som en tok i gräsmattan av glädje när han fick se mig...han börjar sakta men säkert bli den clown igen jag känner igen...jag satte mig ner i gräset med honom och tårarna bara kom.. jag har nästintill fått släpa runt honom på våra promenader istället för att han dragit som han hade en tendens att vilja göra (även om det är trängt förbjudet) förutom IDAG! idag fick han dra så mycket han ville...kändes så skönt att se..åh han måste haft så ont!:(  jag är så glad att jag äntligen hittat en veterinär som vet vad han håller på med och jag funderar på att gå och köpa en blomma till honom när vi kommer på återbesök i nästa vecka.
 

dust bowl jokies

veckans repeat!
 

11 maj

jag kan tydligen inte ha min gamla frisyr längre (nu är den ju dock inte uppklippt längre) utan att jag ska bli kallad för yohio. vi skrattade åt det de första fem gångerna igår kväll men när människor hela tiden ska komma fram och kommentera detta, blir det ganska jobbigt...

10 maj

VARFÖR LA JAG I MASSA CHILLI I PASTASÅSEN? .. det blir varannan vatten på den! :C

ikväll ska vi fira erika i Nybro sen utgång i kalmar. om jag känner tjejerna rätt kommer jag skratta ihjäl mig även ikväll! ;D

martin berglund & stödorkestern

vilken kväll! jag ville aldrig den skulle ta slut

 

daniel, peter, elina och jag sitter utanför stensökrogen i lördags i väntan på martin berglund & stödorkestern
då det kommer fram en 40+ och frågar om hon får sätta sig hos oss..

vi kommer in på detta med kalmarband..

40+ -Vad heter ni?
peter & daniel - el capitanos!
40+ -aaha det är ni!! det är därför jag känner igen dig! (och pekar på mig) … du sjunger ju i bandet!

Haha hur tänkte hon där?


.

nu har jag trimmat whiskey, badat och gjort honom vårfin! han är så snygg nu när han börjar bli solbränd..
haha och jag veet.. men jag kan inte låta bli att leka runt lite... ;D

4 maj

IKVÄLL!
 

3 mars

vilken mysig dag i stallet tillsammans med jenny och hennes lilla Victor.. vi gick en promenad med hundarna och Victor i vagnen sen var det hästarnas tur. därefter smörjde vi sadel och träns och avslutade med en liten picknic och filt i gräs i det fina vädret..
 
resan är redo...
jenny och cesar tog en promenad...
medans jag skrittade resan bredvid...

lilla Rufus kom fram och hälsade..
cesar i hagen...

smörjde sadel och träns...

2 maj

ännu en tenta avklarad. nu börjar inte nästa kurs förrens på måndag.
dags att städa lägenheten för idag kommer mina föräldrar och whiskey på besök.
martin berglund och stödorkestern på stensökrogen på lördag!

1 maj

det blev en lite tidigare hemfärd än planerat... tur det fanns mer underhållning när mitt batteri tog slut.. ;D

debaser

det blev en väldigt trevlig kväll på debaser i malmö igår där White trash family och tiger bell spelade.

RSS 2.0