29 april

22:28
dagarna blir bara roligare och roligare. idag har jag skrattat ännu mer! tog bussen ner med dagisbarnen till bergkvara och tittade på lite tavlor, målade och fikade, letade stenar vid vattnet och kastade mackor. jättemysigt. sen åkte vi hem med nio st trötta barn, åt soppa och jag läste nån sjukt rolig bok med igelkottar och björnar för dom innan vi gick ut.

IDAG HAR JAG RAMLAT AV fast inte från hästen utan från pallen ;D tog ut resan barbacka en liten runda efter jobbet och skulle hoppa upp som vanligt då pallsatan välter och där ligger jag på backen! :D men det gick bra och iväg kom vi! ;D



28 april

19:32
idag har jag haft världens roligaste rast på jobbet tillsammans med två praktikanter. vi satt och asgarvade i soffan i 30 minuter nonstop! :D HAHAHAHA jag skrattar fortfarande!!! :D

jag är förkyld som ett litet mumintroll och knarkar halstabletter 24/7.

27 april

20:38
godnatt!

26 april

14:10
i helgen har vi haft fint besök minsann.



whiskey och bästa kompisen lady! fan vad bra dom trivs tillsammans!

21:14
haha alltså vissa människor förstår jag mig faktiskt inte riktigt på... :D

24 april

17:40
JAG KÄNNER MIG SÅ JÄVLA TASKIG! FÖRLÅT!

23 april

15:55

DYGNBLÖTT i håret! tack för den va! :D gårdagen var den bästa på länge! jag var på SÅ bra humör hela dagen. jobbade från 08:15-15:45 fick ett TON grus kastat i håret på mig. hem och sa hej till duchen. sen kalmar en stund och åkte hem idag utan någon whiskey men med mina stövletter som blev som nya igen! :D har sällskap av lady här hela helgen! GOSIGT!

20 april

20:16
att få massa komplimanger på jobbet är fan inte fel alltså. haha ja jävlar! ;D
_________

sätt de gamla i fängelse och de kriminella på äldreboenden! så får de gamla möjlighet till bad, hobbies och utevistelser. ingen kan stjäla ifrån dem och de får pengar istället för att betala. de kriminella kan få kall mat, vara helt ensamma, få lyset släkt klockan 20:00 och bada 1 gång i veckan! (max)
_________

21:46
ser att vännerna sitter och skriver på facebook att det snöar men HALLÅ såklart det inte gör tänker jag och tittar ut genom fönstret och vad får jag se? jag fick jävlar en CHOCK! jag trodde allvarligt att våren var här för att stanna men se på fan vad fel man kan ha! ÅÅÅHHH!!! :( INTE OKEJ!!! :(


19 april

21:12
klockan är bara barnet och jag ska gå och lägga mig. det måste tusan vara nåt rekord för mig! händer väl ALDRIG att jag är i säng INNAN kl. elva och nu är klockan BARA nio håller jag på att bli sjuk? ;D jag jobbar iofs mycket och långa dagar nu och det går inte att komma till jobbet och inte vara utvilad, man hänger inte med.. så nu blire godnatt! :D sov gott!

17 april

11:20

en av dom vackraste rösterna ever!
nomnom
<3


16 april

21:38
JAG VILL OCKSÅ KUNNA MÅLA SÅHÄR!

här under är samma målning (färdig) sett från andra sidan. i den perfekta vinkeln

HUR FASEN GÖR DOM!?

 

21:59
nu ska jag krypa ner i soffan med filt, chips och läsk och titta på ransom!


15 april

VÅREN. ÄNTLIGEN! nu är dags att stiga upp från vintervilan! hejdå snö&slask och mörka kvällar. hej sol och längre dagar
pier pressure (20 juni). HIM ffs <3
min säng. just nu. SOVASOVASOVA(:
skinnjackor. <3

 

röda ridstövlar. alltså nä det funkar faktiskt inte!
kjol-över-byxor. usch jag mår illa! ><
fotboll & ishockey på tv. VARFÖR all denna sport HELA tiden? förklara vad det roliga är, jag förstår ingenting. tacka vet jag ridsport men det sänds ju typ aldrig! TRÅKMÅNSAR!
myggbett. nu är dom här! ><


14 april

22:41
har jobbat hela dagen och stängde kl. 18:00 kom hem. åt. promenad. tv. popcorn. nu ska jag krypa ner i min mysiga säng och läsa lite sen SOVA! upp tidigt imorgon. börja jobba kl. 09:00-16:35. fredag 8:30-16:00 :D godnatt!

boy...

boy I love to watch you
you're like candy to my eyes
like a movie that you've seen
but you gotta watch just one more time...

12 april

22:53
jenny och jag åkte upp till hästarna idag på eftermiddagen och red. det var så fint väder att vi funderade på att lämna jackorna i stallet men efter mycket tänkande fick dom följa med iallafall även om det var många gånger man hade önskat att man var utan. hästarna var nyfriserade utom plexus som fick sig en liten omgång! fin blev han. fattades bara glasögonen! ;D

jenny friserar plexus


jenny och plexus innan ridturen


när vi ridit halvvägs möter vi en stor jävla maskin mitt på vägen
fick vänta i hundra år innan han var färdig och vi kom förbi
.
jenny och plexus


MYSFAKTOR HÖG!

imorgon åker jag in tidigt till stan men stannar nog inte så länge, följer nog med emelie och jenny och rider lite senare på dagen. hoppas det blir fint väder.

helgen var bra. tog det lugnt i fredags och svängde runt KM en liten stund i lördags. söndagen spenderades på öland. blåste orkan men så himla skönt i solen. jag sov som en liten prinsessa när jag kom hem. whiskey också! ;D

8 april

20:19
åkte upp till stallet och red med jenny idag på morgonen. det var skönt att få sitta på hästryggen igen och snacka lite skit... blev inget jobb idag, imorgon?

åh jag är RASTLÖS!!! fan så tråååkigt jag har ikväll... blablabla.

23:47
hm, vilka är det som läser min blogg egentligen..? lite läskigt när man inte har någon som helst koll. vilka är ni? :D
________________________________________________

ibland vill jag bara leva om vissa stunder.........


5 april

10:56
morning! vilken bra påsk! god mat och alkohol i massor! det blev inget palace för mig och helené i lördags, vi fastnade på byttan. vad händer idag? jag har tråkigt!

19:53
alltså allvarligt, jag dör, jag DÖÖÖR!!! HIM kommer till pier pressure i sommar!!! <3
30 seconds to mars tackar man ju inte heller direkt nej till! <3



and here we go again! ;D

3 april

10:15
godmorgon. blev en lyckad fredag igår och alla som heter glenn kommer faktiskt inte från göteborg! ;D jag lyckades slippa bakfyllan idag. det blir förmodligen en vårpromenad på skällby snart och sen till torsås och påskmiddag och in till stan igen för att träffa helené och gå till palace ikväll.

has everyone painted their eggs yet?

2 april

18:00
har varit på en trevlig liten påskmiddag, nu sitter jag här.. och luktar gott ;D killarna har gått och spelat biljard, jag är kass så jag stannade kvar här i lägenheten. sitter och väntar på dana med min vodka i handen är mycket roligare! solen skiner och snart blir det partie. imorgon också för den delen! hihi. fast då ska jag och helene till palace och shake that as!

19:14

HALLÅ! nu får ni komma och joina mig igen! nu vill jag inte sitta själv längre... finns risk att jag länsar hela kylskåpet ... på öl ;D

glad påsk!

1 april

23:05
yey! ny månad och ett steg närmare sommaren.

DAGENS HÄNDELSE: jobbade 09:00-15:00 egentligen skulle jag jobbat till 16:45 men vi hade så lite barn så jag fick sluta tidigare. väntade på bussen en timme och under tiden låg jag uppe på övervåningen på jobbet och hittade en gammal hästtidnng jag låg och läste i soffan. tog bussen hem, klev av och rakt in i bilen och upp IGEN till samma ställe för att hämta mamma som slutade precis när jag trodde att jag inte behövde åka mer rullande hjul.
DAGENS PLANER: dagen är snart slut. städa?
DAGENS LÅT: nick carter och jennifer paige - beautiful lie <3
DAGENS GULLIGASTE: dom små påskkärringarna på jobbet

HUR MÅNGA TIMMAR SOV DU INATT: 5½ kanske
VAD LIGGER NEDANFÖR DIN SÄNG: en jävla massa tidningar
VAD GÖR DU NU: pratar med helene på msn :D
VEM VILL DU TRÄFFA NU: helene :D
VAD SKRATTADE DU ÅT SENAST: sveriges värsta bilförare

GER DU PENGAR TILL LODISAR:
nej
VAD HAR DU ÄTIT IDAG: fiskgratäng, pommes och kyckling
VARFÖR BLEV DU LEDSEN SENAST DU VAR DET: mest besviken tror jag. varför behöver jag inte gå in på...

RSS 2.0