31 augusti

12:16 (onsdag)
ojoj. här går det snabbt. ska in till komvux och lämna in mina betyg och skriva anmälningsblankett imorgon för på fredag börjar jag läsa psykologi, i väntan på om jag kommer in på skolan eller inte! fått massa jobb nu också så det kunde ju varit sämre.

förövrigt är tre timmars sömn alldeles för LITE för mig! :D jobbigt när man inte kan somna! :(
men det gick bra att jobba iallafall. sååå roligt att få massa varma kramar från ungarna på dagis! <3

nuu beger jag mig in mot stan. whiskey har fått tillbaks irritationen i sitt öga så jag tar en runda förbi djursjukhuset och ser till att träffa dana samtidigt! :D

31 augusti

00:17 (onsdag)
åkte vagn med jenny och resan idag. hon gick i så himla fin form på slutet, även i traven, så roligt att se :D
sen tog vi en promenad och jenny fick hjälp att virra runt och lägga ut saker i skogen till hundarna.
imorgon ska jag jobba så det är bäst jag går och lägger mig nu! blir en runda in till stan efter jag slutat! föresten slösade jag bort några timmar av mitt liv på en helt meningslös film ikväll. yeah that sucks!

EN dag kvar av augusti. det här känns inget bra! hösten är påväg och det går fort nu, nästan lite för fort för att jag ska hinna med...
någon som vill följa med utomlands? jag måste till värmen och det turkosa vattnet!

åker förmodligen upp till min kära vän i stockholm i oktober. saknar dig!

ha en fin natt! godnatt!

28 augusti

23:20 (söndag)
har precis tittat färdigt på en film, det var en sån där film där man sitter och känner igen sig i så mycket så det nästan blir jobbigt.... vissa saker verkar inte bli som man vill...

hardcore superstar 2000

det här var en fin sommarkväll! hardcore superstar den 8 augusti 2000 på liseberg stora scen och jag var där och helt jävla överlycklig! åh vilken bra spelning dom gjorde. i sista låten kommer LOK inramlandes som var hcss hemliga gäster den kvällen!
lite roligt att nästan alla vi i publiken var tjejer då, vilket man hör här hihi, medans nuförtiden är det mest killar som brölar! :D


<3


ÅSKA

01:18 (söndag)
här kan man snacka om åskväder! hela himlen var vit och vi satt på första parkett. tog bilen och åkte ner till hamnen ikväll. bara vi och blixtarna i mörkret. ibland var det nästan så det blev för mycket, man fick ont i ögonen och kände sig smått yr! vilken upplevelse!

SANNINGEN BAKOM HÅRMYTER

DU BORDE BYTA HÅRSCHAMPO OFTA EFTERSOM DITT HÅR VÄNJER SIG VID DET.
HALVSANT! - eftersom ditt hår tekniskt sett är dött kan det inte vänja sig vid ett schampo. däremot kan ditt schampo lämna kvar rester och efter ett tag kan håret se matt ut. testa att byta ut det någon gång i månaden mot en djuprengörande variant så slipper du problemet.

EN HÅRBOTTENMASSAGE GÖR ATT HÅRET VÄXER SNABBARE.
FALSKT! - en massage kan hjälpa dig att slappna av, öka blodtillförseln och fördela oljorna i årbotten ner till topparna. allt detta är toppen för cellerna som skapar hår, men det gör tyvärr inte att håret växer snabbare.

ATT KLIPPA SIG OFTA GÖR ATT HÅRET VÄXER SNABBARE.
FALSKT! - eftersom håret växer från roten påverkar en klippning INTE hårväxten. däremot motverkar det kluvna hårtoppar och får håret att se hälsosamt och friskt ut vilket gör att ditt hår ser bättre ut ju längre det blir.

ATT FÄRGA HÅRET KAN FÖRÄNDRA TEXTUREN PÅ HÅRSTRÅET.
SANT! - en hårfärgning gör att det yttre lagret på hårstrået försvinner och ditt hår kan kännas fylligare och något strävare. dessutom kan färgen också göra så att hårstrået sväller något vilket också ökar volymen.

27 augusti



SKIT
att jag missade ridlektionen idag! men det hade blivit för tufft att rida när jag inte känner mig bra! :( jag, jenny och emelie var uppe i torsdags med hästarna och red i paddocken och det gick super med resan då. hon slappnade verkligen av och jag fick bra tips av jenny. tack för att jag får rida din fina flicka ibland! :D

en VIT helg är igång!

6 augusti

17:52 (fredag)
det blev en minirunda på stan idag! roligt att det är lite rea på H&M och jag glömmer H&Mkortet... HEMMA! ><

weell, jag håller på och fixar och trixar i köket, snart är kladdkakan färdig! hihi
sen blir det lite tacos ikväll! värsta fredagsmyset! :D

världens skönhetsideal

lite roligt det här med världens skönhetsideal! :)

USA & ENGLAND: den galna jakten på solbränna
SYDAMERIKA: kroppsmålar sig i djurblod
BRASILIEN: konsumerar mest bantningspiller i världen
KENYA: de töjda örsnibbarnas land
MAURETEANIEN: kraftig övervikt ger status
ETIOPIEN: töjer ut underläppen med lerkrukor
JAPAN: fågelbajs som ansiktsmask
KINA: vill bli längre
INDONESIEN: pressar bort gravidmagen i skruvstäd
IRAN: världens näsjobbscentrum
BURMA: förlänger halsen med ringar
SYDOSTASIEN: bränner sig vita
NYA ZEELAND: ansiktstatueringar

händelsrik dag!

varit en händelserik dag! satt i telefon på eftermiddagen i jag vet inte hur länge, sen hängde jag med jenny upp till stallet och red resan tillsammans med henne och plexus! sen tog vi bilen och letade efter "den fina stigen" tog en stund men vi hittade den tillslut, hjälpte jenny att lägga ut spår till libra så spårade vi med bägge hundarna som var hur duktiga som helst och hjälpte jenny att plocka svamp. visste inte ens att det fanns så många sorter! hahahahha. det råkade väl komma i några fel sorter också men vafan, hihihihihihi, är ju inte så van med det här med svampplockning! ;D men ser fram emot att smaka dina katarellstuvningsmackor sen jenny! :D hittade några björnbär också! :D tycker om dom lite halvmogna men dom där jag hittade smakade väl inte direkt hallon! ;D nu är jag halvt ihjälbiten av mygg!

imorgon ska jag jobba! får se hur det går med tanke på att jag vänt på dygnet. kan bli spännande! roligt att träffa alla barnen igen!

nu blir det bakad potatis! <3
----
åh nu har jag letat ihjäl mig! hittar inte dom fyra sista flaskorna av whiskey´s öronmedicin! hittar dom inte! ILLA! får beställa nya imorgon! :/

konvalj

jag kunde inte sova igår kväll så jag satt och tittade igenom hästnet.se lite. plötsligt får jag se nåt jag tycker jag känner igen och klickar! hjärtat stannade! där var han, konvalj! till salu! som jag har tänkt och undrat vart han tagit vägen efter han såldes från ridskolan. jag har haft två favoriter på ridskolan när jag gick där i mina dar! ;D hamlet ligger ohotad på första plats och sen kommer konvalj som också har en väldigt speciell plats i mitt hjärta! hyrde honom sommaren 2004 då jag hade honom uppstallad i söderåkra och vi hade så roligt tillsammans! han levde upp och busade omkring med mig på och jag önskade att sommaren aldrig skulle ta slut! men den dagen kom då jag var tvungen att lämna tillbaks honom. ägaren frågade mig om jag inte ville köpa honom men som det såg ut då hade jag inte råd! :( kom ihåg när han kom till ridskolan för många år sen, så ung och full av liv och snacket gick hur länge han skulle hålla sig så! efter några år kunde man inte känna igen honom, det var inte samma häst. det var så sorligt att se, livsgnistan hade slocknat. det är verkligen inte alla hästar som passar med en massa olika ryttare på ryggen varje dag så nu är det så fantastiskt skoj att få se honom igen, och få veta att han haft det bra dom senaste åren iallafall, även om det bara var på ett litet videoklipp på youtube, att få se den glada killen igen han var för så många år sen, jag bara satt och lipade!

2004 - sommaren då konvalj fick vara "min"


22 augusti

ÄVENTYR I SKOGEN PÅ EN CYKEL!
och när får jag reda på om jag kommit in på skolan eller inte?
ska det vara så svårt? frida ligger 1:a, jag ligger som 2:a reserv. HALLÅÅ! nåååågon borde väl för tusan tacka nej? :S



IDIOTI!

det hela började med ett litet getingstick...........


21 augusti

03:43
SLUTA putta och trampa mig på fötterna på dansgolvet för ni vet att jag puttar tillbaks! riktigt tufft av en stor jävla kille att komma och putta tillbaks på mig när han precis dödat en av mina fötter och jag råkar ge igen lite..mest på skoj men FUCK YOU endåå! hahahaha.. ja jag är liten men jag kan också om jag vill! :D

pratat med sveriges näst starkaste man på bussen hem ikväll btw, inte illa, han kom fram även för några veckor sen och pratade, trodde inte på honom först förrens vakten kom fram när han hoppat av och frågade om det inte va han som hade tävlat med han magnus, världen starkaste man osv, hahahaahahaa. sjukt!

nähe nu måste jag nog sova. ska på kalas i rinkabyholm lite senare idag! NATTI!

19 augusti

01:16 (fredag)



titta vem som ligger i min säng just nu och myser! <3
haha han har jagat fluga tidigare ikväll. jag ska fasen filma honom nästa gång.
jag bara sitter och garvar åt honom. svårt att beskriva hur det ser ut men ni ska få se! ;D


18 augusti

22:16 (torsdag)
GRATTIS till världens bästa mamma och pappa som idag firar 32års bröllop! :D
vi åkte ner och åt på dalskärs sjökrog i bergkvara ikväll. SÅ GOTT med oxfiléplanka!
sen blir man ju mätt som en liten gris efteråt. inte nog med planka, det blev tårta när vi kom hem! hihi.
jag är nog mätt igenom hela helgen tror jag! nähe nu ska onyktra lilla jag som drack öl och cider till maten krypa ner under täcket och sätta på solsidan!

jag fick reda på en otroligt ledsam nyhet idag! :( vad ska man säga i sånahär situationer? jag vet inte, jag satt mest och försökte hålla tårarna inne, men det bästa man kan göra är nog att bara finnas där. hör du det gumman? jag finns här. närsom du vill prata och gråta ut, älskade vän! <3

gamla bilder från bdb

hihi jag har suttit och tittat igenom min gamla BILDDAGBOK! haha det var några tusen bilder där!
ni som inte har mig som vän där har nämligen inte tillgång till bilderna
så ni får se några här istället!

2004! på förfest hos dana som fyllde år...sen minns jag att vi dansade gärnet på appsolut!



2005! springbreak!


måååånga år sen nere på the rock. och en hakim där bakom flaskan!


2006! smyger det in en sötig kissemjau och tigger skinka. sen ville den aldrig gå hem!
ingen aning om vems den var, men min var den inte! :P



jag och bella nere i karlskrona med grabbarna grus i backyard babies. haha!
det blev minst sagt en rolig kväll! :D



blomstermåla för hundra år sen!
dom här VAR en av mina absoluta favoritband, jag ÄLSKADE dom,
men så hoppade silver av och tog halva magin med sig! :(



en liten krisse. tror detta kan ha varit 2003!

saknar håret men håller ju på att växa ut det igen! :D



17 augusti

18:20 (onsdag)

har gått runt i kalmarstad idag, fram och tillbaks, höger och vänster, in och ut, upp och ner! åhlens, h&m, IKEA, modehuset osv osv. mina ben dog någongång där i mitten av dagen! men några fulla kassar blev det minsann med hem!

16 augusti

21:43 (tisdag)
nu har jag varit på o´boy och pizzajakt i mörkret.
nu blir det kalas!

whiskey

igår åkte jag in med whiskey till tassoteket i funkabo för att ta bort allt hår i hans öron, man ska egentligen rycka bort det, men eftersom jag inte har hjärta att göra nånting som gör ONT på honom klipper jag bort det istället, vilket tydligen inte är likabra eftersom man då inte får bort allt :/ han har fått massa grejjer i öronen som gör ont och måste medicineras bort och då kan det inte va massa hår däär.

men iallafall. kommer in och sätter upp honom på bordet och alla ni som vet vem whiskey är VET att han är världigt reserverad mot människor han inte känner. vilket även var så i detta fallet. han har ALDRIG bitit någon förut (med untantag för små barn han gärna jagar och nafsar i hälarna om dom busar med honom) vi var tvungna att tvångshålla honom och sätta munkorg på! jag tyckte sååå synd om honom när han låg där och kämpade för att komma loss, men det var ju lixom tvunget. hon som gjorde det var kanon, det var klart på bara några minuter men nästa gång ska jag försöka göra det själv!

jag köpte en liten brun nalle till honom och någon gul kyckling som pep till honom så han gick därifrån med något possitivt iallafall. han blev tillslut sitt vanliga glada jag igen påväg mot bilen! nallen var en favorit. den har han gått runt med sen han kom hem!

stadsfesten 2011

NÅGRA BILDER FRÅN KALMAR STADSFEST I HELGEN!

ulrik var sötast på hela stortorget :D


nicke borg. lite synd att han bara spelade två låtar...


E M.. D:et var inte där...


hahaha åh jävla bild. jag och oscar på o´learys


håkan hellström - karlskrona

såhär underbart hade jag det i karlskrona den 3:e augusti!
fina håkan. han gör livet lite lättare... <3

 

(jag kommer säkert lägga upp några till filmklipp från den kvällen men just nu tar det hundra år att ladda upp på youtube och jag har tyvärr inte den tiden just idag)

fortsättning...


stadsfesten

here we go again, kalmar stadsfest!

ulrik munther

hahaha åååhh hade jag bara varit sisådäär tio år yngre hade jag förmodligen varit dööökär i ulrik munther. hej sveriges nästa flickidol! ni andra, saade, danny, måns och vad ni nu heter, släng er i väggen! ;D boys dont cry <3

nu är kalmar stadsfest igång och igår spelade han, nicke borg, saade, sanna och wincent på stortorget och idag vaknade jag upp med ännu mer pip i öronen. woho! >< stod och irriterade mig på alla föräldrar som satte upp sina små på ryggarna, HALLÅÅ? vi här bakom då? ska inte vi se ett skit? känns som att det lix är OK bara för att dom är just barn. men visst, nästa gång det regnar ska jag dra fram mitt paraply så får vi se hur mycket dom där bak ser. vilket iof är "förbjudet" jag har själv suttit på nåns rygg, på tex festival och tro mig, det dröjer inte länge förrens dom som står bakom börjar skrika och klaga och nästan tvingar en ner!

 

nej nu ska jag hoppa i badet och börja göra mig iordning.
har lovat att gå och kolla på veronica maggio med en vän ikväll. iingen favorit! aldrig varit och kommer heller aldrig bli. sån tråkig människa och hennes låtar är väl endå i det tragiska laget! hahahahaha. men visa tycker tydligen om henne och ser väl det jag totalt missat! ;D
men roligt att dregen ska vända plattor ikväll, PARTIE!!!

 

nej nu får jag avsluta här.
hoppas vi ses ute i vimlet i helgen! HERRÅ!


9 augusti

01:33 (tisdag)
blev så fruktansvärt sugen på scones ikväll, hm, undrar varför? haha. klockan tickade iväg och här sitter jag utan några som helst kakor och bullar men däremot med ett snabbt ihopplock av nåt som ska föreställa en sallad. yeeee. men det ska ju uppenbarligen regna imorgon så vad passar bättre än lite bakning då! ;D

ikväll var det blixt och dunder! härligt att vara ute i sånt väder! NOT
blåste upp och blev orkan men försvann lika fort som det kom.
whiskey kröp upp och borrade in hela sig vid mig. han gillar nog inte heller åskan!
gosiga lilla tussen! <3

8 augusti


7 augusti

18:04 (söndag)
satt och tog oss några öl, cider och blåbärsputtar på o´learys i fredags. blev en lyckad kväll.
igår blev det också o´learys.

problemet med mig är att jag tänker för mycket... (förlåt för igår)

4 augusti

00:12 (torsdag)
hemma efter ännu en fantastisk spelning med håkan hellström. denna gången i karlskrona. han beror på ett sätt som inte många andra gör, eller kan heller för den delen!

2 augusti

19:34 (tisdag)
jag fick lite besök här på förmiddagen och sen har jag varit ute heeela härliga dagen. jäävlar vad solen tar, haha, det roliga är att man märker det ju inte förrens man kommit in. det blir en lika stor överaskning varje gång, det är likadant varje sommar! imorgon blir det stranden TIIDIGT! :D sen iväg till karlskrona på kvällen för att njuta till herr hellström! <3


Håkan hellström - Guldfågeln Arena

Här är några småklipp från förra helgen då Håkan Hellström och The Ark spelade i Kalmar.
det tog ett tag att ladda upp men nuså :)
en underbar kväll. finafina håkan <3
vad vore världen utan honom?
imorgon ser jag honom igen, i Karlskrona, läängtar!

1 augusti

1 AUGUSTI! hipphipp hurra för mig!
tack för alla fina presenter och gratulationer!
:*
det blev en trevlig dag på ölands djurpark och god mat fick avsluta kvällen på stekhuset!
mer bilder kommer upp, sen!


RSS 2.0