28 november

lugn nu! uppdatering kommer...! :P

.


.

ÄNTLIGEN klar med min socialpsykologiska filmanalys! utskriven och ihopsatt! det firas med ett glas o´boy!

HIM

åh min kärlek till det här bandet går fan inte att beskriva med ord!
bättre än såhär blir det inte!
åh hans röst, allvarligt alltså jag döööör!!! <3


.

DÅLIG TAJMING VARE HÄR JA! ;D

18 november

23:33 (fredag)
fredag idag och jag sitter hemma med ville valo. haft fredagsmys, tittat på idol och gosat i soffan mest för att jag kände för det. eller ja. nu är det som det är. vaknade av smärtor i hjärtat inatt. blev fruktansvärd rädd! ni vet om man kan få stickningar ibland, som går över efter ett par gånger, det kändes inte riktigt som det och det här gick inte över utan fortsatte. det var som att jag fick kramp och hela hjärtat liksom drog ihop sig och domnade! :( var så nära att ringa ambulans men samtidigt hoppades jag på att det skulle gå över! det tog ett tag men sedan försvann stickningarna men kände fortfarande nåt tryck på vänster sida, svårt att förklara. kan ju säga att det tog någon timme innan jag vågade somna igen. vaknade idag på morgonen och trycket var fortfarande kvar. känner fortfarande lite av det. om det inte gått om helt tills imorgon får jag åka in och kolla upp det!
jag har varit ganska stressad, orolig och haft mycket att göra den sista tiden, många tankar som far runt just nu och jag tror kanske att det kan ha att göra någonting med det. jag vet inte...

<3

 

for girls this video must be what porn is for guys!


björnö

jag hängde med helene till björnö slott och red ute bland blommande maskrosor ( i november ) och strålade sol och vi på varsin guldklimp! så underbar dag helt enkelt. tack igen gicka för att jag fick låna din fina hopphäst!
jag och hermes...

helene och hennes nya cautia...

ja ni ser ju själva, blommande maskrosor i november...

hermes...

helene och cautia...


.

har varit ute och ridit med helene idag. fick låna gickas superfina hopphäst. jösses vilket steg. så himla rolig att rida! :D bilder kommer upp i dagarna. nu blir det lite partie!

11 november

GÖTT att försova sig det första man gör på morgonen! ställde klockan på 06:00 den ringde och jag stängde av. sen vaknar jag av att jag får ett sms, tittar på klockan och bokstavligen flyger upp! någon frukost var det ju inget tal om på dom få minuterna som var kvar tills jag började. nyvaken och ingen frukost betyder bara en sak: en TJURIG krisse. roligt att man ryker på att sitta i grupp och diskutera! bara det som fattades! JAG VILLE BARA HEM OCH HA MIN FRUKOST!!!!! :(

WOHO nu håller byggkillarna på att ta ner alla byggställningar som stått utanför mitt fönster i månader för nu är min balkong helt nyrenoverad! wiiiiiih.

bdb

roligt att chekka bakåt i min bildagbok. idag för exakt fem år sedan las denna bilden upp! - 2006.


8 november

SUGEN.NU!
HÄST - hästnet.se är ett farligt place för mig...
TATUERING- jag har några ideèr men dom tänker jag inte dela med mig till er
RESA - helst till london. mitt hjärtats stad!
SHOPPA- men det får jag vänta med tills på fredag :)

was born as a star. dies as a legend!

helene hade precis lämnat av mig, telefonen ringer och mamma ber mig sätta på tvn. det är hästhoppning på ettan då hon säger att en häst precis dött inne på banan. jag slänger mig på tvn och ser att sändningen av hopptävlingen avbrutits och folk står och gråter på läktarna och det blir en tyst minut. det tar ett tag innan jag fattar det jag ser och innan jag fattar vilken häst det handlar om. det är värlshästen Hickstead....... :( usch så jävla hemskt! så overkligt. han bara faller ihop och dör efter hans ritt inne på banan och är borta på några sekunder... :(

a horse - a  friend  - a champion - a dreamer


cut the crap

klippte mig för några veckor sen.

cautia

följde med helene och gjorde henne sällskap för att ta emot hennes nya häst, cautia som anlände till björnö slott igår efter fyra timmar i en hästtransport. vilken liten skönhet hon var. så fin! och björnö slott, där hon ska stå är ju helt outstanding!

välkommen till kalmar, cautia...



björnö slott...


ridhuset...


paddocken...


gräsbanan...


ridvägarna är sagolika...

el capitanos

drog iväg till harrys rocknight med tina och dana för att titta på el capitanos som spelade där i lördags! trevlig kväll med vännerna, alkohol och dans. kvällen slutade lite idiotiskt men är man en idiot på två ben, smidig som ett kylskåp så vad förväntar man sig? - inga namn nämda här men jag tror denna personen själv vet vem han är!


6 november

hängde med helene till hööks i fredags där vi spenderade två roliga timmar! tror vi hade halva affären med oss ut! :D det finns såå mycket snyggt där så man vill plocka med sig allting hem! jag lär ha duktigt med träningsvärk i magen imorgon efter våra skrattattacker! ;D hur ofta ser man en stor svart fodertunna i baksätet på en bil med BILBÄLTE på lix? :D hahaha! DÖÖR!!! tänk om vi hade glömt den på parkeringen! då hade tidningarna haft något att skriva om. ENORM bomb misstänks stå utanför hööks i kalmar! hahaha

blev en liten utgång med peter och kalle senare på kvällen. MEN det var på vippen att det inte blev nåt av. jag mitt smartass tappade lägenhetsnyckeln utanför hööks i gräset när jag var och gick med whiskey tidigare. som tur var hade jag mina aningar om vart den låg så fick köra tillbaks och leta i mörkret. jippie. det tog ett tag men jag hittade den!


3 november

07:46 (torsdag)
jobbade typ ensam hela dagen igår. var huuur lugnt och skönt som helst. jag hade bara fyra barn på hela förskolan. kvällen spenderades på bio med peter och tintin!

RSS 2.0