fantom tl

min fina prins! <3

22 juli

det blev en helrenovering i stallet i måndags för både golden och fantom då kiropraktorn var på besök! cesar har fått klartecken att starta inridningen igen så på söndag sätts han igång, sen även att resan kanske inte måste tas bort nu i sommar utan kanske har en chans att få leva lite längre är ju underbart. men det måste utredas mer men än verkar inte loppet vara kört för gamla damen!
anyway, nu har fantom både fått stötsvågsbehandling, laserbehanling och fått tänderna fixade. återbesök i augusti. nu har han fått ledigt fram till helgen..

här har fantom precis fått lugnande och känner sig inte pigg någonstans!;D
 

20 juli

i lördags hängde jag med på BAO med benny andersson, tommy körberg och helen sjöholm och satt och mös på filten i gräset...

18 juli

ikväll befann jag mig på andra sidan bron.. jag såg sveriges poet på borgholms slottsruin. kön ringlade sig kilometerlång när vi kom dit och då trodde jag ändå att vi var i GOD tid. fick en mindre chock när vi fick se allt folk! men kvällen blev lika magiskt som alltid... han berör mig som ingen annan..
 

.

peter följde med och red lite i förra veckan!

14 juli

idag bjöd fantom mig på en liten dans påväg hem. hans egna dans såklart! för det här med att vänta på emelie och golden går ju absolut inte. han vill helst vara först och gärna hundra kilometer före. håller igen honom och han börjar backa och trippa på sidan och är inte alls med på att gå bakom. det där MÅSTE han sluta med för jag har ingen större lust att han går in i fårstängsel och trasslar in sig med benen, klättrar på stenmurar eller ramlar ner i djupa diken med mig på ryggen!!! förra gången han höll på så och tramsa sig i skogen trodde jag att vi skulle gå omkull.. nu börjar han dock förstå att han måste stå still när jag sitter upp.. men jag har inte haft honom länge och det är såklart han testar mig nu.. men det är ingenting som uppskattas utav mig!!! ;) tror jag ska börja longera honom lite innan jag rider..
 
förhoppningsvis blir det tingsryd i veckan..nu ska jag sova. jag öppnar kl. 06 på jobbet imorgon. GODNATT!

13 juli

jag tänkte på en sak idag på jobbet när jag satt på en filt i gräset och tittade på barnen som glatt sprang runt i vattenspridaren på gården, att jag faktiskt har världens bästa jobb! idag kom en pappa ner till oss och bjöd på glass! sen att få höra av barnen att jag är världens bästa fröken är bland det bästa man kan få höra! det värmer så fruktansvärt mycket! idag har det helt enkelt varit en underbar dag! nu ska jag göra mig iordning sen ska jag ut med tjejerna! trevlig lördagskväll!

12 juli

martin berglund & stödorkestern bjöd på en fin spelning i kvällssolen...

12 juli

martin berglund och stödorkestern på Sveaplan ikväll!!!
 

11 juli

idag har jag duschat i sand på jobbet! fyraåringen tyckte tydligen jag skulle bli brunhårig......

7 juli

idag är det exakt en vecka sedan jag köpte fantom t.l. jag ser nya sidor av honom hela tiden och jag tycker om honom mer och mer för varje dag som går!♥
han testade mig ikväll när jag och emelie var ute och red, dansade på sidan och försökte köra ner huvudet och springa iväg! busen!

3 juli

igår kom marion wellenbrock för sadelutprovning åt fantom. hon var både duktig och noggrann.
jag köpte den första sadeln vi provade vilket var en hoppsadel som han nu ska ha i tre månader för att bygga upp hans muskler, därefter säljer jag den och köper en ny som passar honom då. jag förstår inte varför många väljer att inte göra en sadelutprovning. för mig är det självklart! det är så många hästar som rids med fel sadlar och lider av detta.
"det är vi som valt hästen, den har inte valt oss. så förvalta den väl"
 
 


30 juni

Välkommen till ditt nya hem Fantom.Tl <3
nu är han äntligen min...

han har precis lastats ut här...
IHOPSLÄPPET!
Fantom släpps ihop med golden, cesar och resan, var lite orolig för hur det skulle gå. vissa hästar har ju nästan ihjäl varandra när de släpps ihop första gången men allt gick faktiskt förvånadsvär bra! coolare häst har jag väl aldrig sett!
 

RSS 2.0