31 juli

23:54
fredagskvällen spenderades hos dana sen tog vi bussen in till kalmar. tack för den fina presenten :D blev jätteglad! :D fick en jobbig kille efter mig inne på KM som snackade engelska. åh. jag bad honom dra åt helvete men han förstod nog inte det, andra gången gav jag honom fingret också och så gick jag därifrån sen störde han mig inte mer. annars bra kväll!

" Här sitter vi på bussen med en massa snygga killar men så är dom inte det ;PpPpPPpPP ....

" bajlando, bajlando, så är det inte det ;PpPpPPpPP" ....

28 juli

20:24
ops! jag somnade i badkaret. öppnar på jobbet imorgon. måste stiga upp 04:30. jippie. hörde att det blev slutsålt på emmabodafestivalen idag! fuck! hann aldrig köpa biljett! :(

27 juli

21:33


lugnaste dagen på jobbet hittills MÅSTE ha varit idag! har mest gått runt och bara varit. plockat lite hallon, läst lite sagor, blåst lite såpbubblor och druckit massa kaffe! kan tilläggas att jag bara sov fem timmar i natt.

jag vill till finland den 7 aug! HIM spelar på Sonisphere festival. någon som är sugen?


jag skäms fortfarande för helgen. faaan då! haha

22 juli

04:20
men ååhh förlåt om jag sagt något dumt, något onödigt, något pinsamt ikväll, äh whathever föresten. så är det  nog men åh vad jag tyckeer om er er!!! tro inget annat!!! jag umgås inte med folk jag  inte tycker om! tack för en såååå lyckad kväll i karlskrona tjejer! önskar att kvällen varit lite längre...! det här måste vi göra om snart! puss!

saknat vissa människor mer än jag trott jag skulle göra... :)

09:50
wiiiii jag tror det snurrar lite fortfarande.... hahaha! dags för frukost. in till stan och inflyttningsfest i ljungbyholm!

... det syns ju iallafall vart jag har suttit och ätit chips inatt!!!

22 juli

19:50
idag var nog den mest roligaste och händelserikaste dagen på jobbet hittills. vissa har bara inte turen med sig alla dagar! ;D känner på mig att imorgon kommer bli en minst lika rolig dag eller vad säger ni? :P

dana kom hit ikväll och jag hängde med henne och vattnade blommor, pallade körsbär och gick och handlade. eh jag fick med mig hem en stor cola, jordgubbsglass, chips och gott&blandat salt. vet inte riktigt vilket utav det som var nyttigast?

imorgon blir det party med brudarna nere i karlskrona. åh kommer bli så sjukt kul! flera år sen vi var där nere och festade nu. har saknat det gamla stället!
_________

en häststjärna har slocknat! min favorit finns inte längre :( han fick somna in i tisdags :(
finafina OkiDoki! :( åh vad han kommer saknas på tävlingsbanorna! :(

20 juli

11:50
ledig igår, ledig idag! :D var på bio igår och såg knigt and day. bra film! vad händer idag mer än att jag ska rida? vill ut i solen men den är inte framme än! :(

17:49
one of the last real poets... <3


19:13

18 juli

13:04
idag känner jag bara ÅÅHHH. ÅÅHH för igår, ÅÅHH för idag. jag är fortfarande i sån fruktansvärd chock. jag har aldrig varit med om nåt sånhär innan. herregud jag hittar inte ord! idag är jag bakis så hoppas den här dagen bir bättre än den som var igår.

åkte ner till bergkvara vattenfestival en minirunda på kvällen. bra skit!

13:50
grattis till kusin hanna som fick en liten pojke i fredags <3

16 juli

11:33
FREDAG!

yes äntligen fredag fast jag jobbar i helgen. dags för lite middag sen ner och jobba 13:30-21:00. imorgon 06:30-15:30 och förhoppningsvis ner till bergkvara vattenfestival en runda på lördagskvällen. jobb 16:00-21:00 på söndag! chacha.

16 juli

JÄVLA BRUDJÄVEL!!! sluta sno mina bilder och utge dig för att vara jag!!!!


15 juli


15 juli

13:02
åkte upp till hästarna idag på morgonen och gav dom frukost och släppte ut dom, mockade lite, gav kaninerna mat, släppte in&ut katterna, gav dom mat och gav det lilla bäet sin välling! :) fick dessutom hälsa på den lilla igelkotten som va framme och åt mat! :)

golden väntar på sin frukost....


plexux också...



mot hagen...


resan...

15 juli

jag skulle kunna göra MYCKET för att få tillbaks det här... det var dom bästa somrarna ever när vi hade segelbåt, kunde vara ute i veckor i streck. MYSFAKTOR PÅ HÖG NIVÅ! kommer ihåg när vi sålde den. stod och grät och vinkade av den i bergkvara hamn när dom nya ägarna körde iväg med henne, usch vad jag tyckte det var jobbigt.





14 juli

12:20
sådärja! hann med två timmars solning idag iallafall innan jobbet. idag jobar jag från 14:30-22:00

13 juli

18:09
åh jag somnade... nu blir det en hawaii! mums! tror jag rider i mina trosor ikväll! haha

12 juli

18:36
you had me at hello!
första jobbpasset avklarat. bara fyra veckor kvar sen har jag lite semester igen. har fått heeeelt okej tider! :D

11 juli

11:13
åkte ner till robin på hans 25årsfest i bergkvara en stund igår. det va treeeevligt även om vi va måttligt bakis från i fredags! idag försöker jag andas in precis hela dagen och ligga ute i solen så mkt som det går för imorgon börjar fyra veckor jobb nere på ängen i bergkvara. ska bli roligt att få komma ner dit igen!

-någon som vill följa med och bada ikväll?

14:44
jorråsåatteh! glasstime!

19:08

har legat ute med bikini EXAKT hela dagen. eller ja, nästan. från kl. 11:00-17:00 iallafall. hade en stor balja vatten som jag fick kasta på för att inte brinna upp och gå in och byta var tionde minut för det hade blivit alldeles vaarmt! VÄRMESLAG! min mage är röd som en kräfta! ajjee!!! inte skönt!!!

22:28

hejja spanien!

10 juli

15:59
jag hade så himla skoj igår. igår va nog en av dom bästa kvällarna på vallen ever. och vi som inte ens hade tänkt gå dit! HAHA. oooooj vad vi skrattade!!! :D tror vi dansade med alla på hela stället! ;D

PINSAMT! nu ska jag bara va tyst! .....

17:02
helt sjukt så VAAARMT det ääääär!!!! åh jag vet inte vart jag ska ta vägen. man kan inte va ute, inte ens i skuggan och inne är det ju varmare än i en bastu! skönt i duschen men när man går ut därifrån är man ju precis lika varm som innan man gick in om inte värre och i duschen kan jag ju inte stå hela dagen"! :(

BAKIS

OJOJOJ jag är inte alls bakis idag, inte alls....... ehe.
men skitsamma för skoj hade vi och MYCKET dricka blev det! :D



8 juli

18:28
tog båten och åkte iväg till svinö och badade igår. höll knappt på att komma hem för ankaret hade fastnat i propelern. HAHA

fin utsikt hade vi. ölaaandsbrooooon!




duktiga lillskit som kan simma en jättemassa


han gillar att sitta på min mage, speciellt när jag solar! :O

_____________________________________-

jag hängde med jenny och red för några dagar sen. vi hälsade på dom små fölen. så himla söta!



7 juli

12:33
idag skulle jag, dana och roxanna har varit på hultsfredsfestivalen och studsat till 30 seconds to mars men det blev det ju inget av...........

så istället blir det grillning på lindö och Vallen med hélène ikväll!
ha en fin onsdag!

5 juli

14:37
har varit och lämnat lady nu. såå varmt! ikväll ska jag ut och rida med jenny.

en glad nyhet är att vi har hittat båten...






5 juli

ÅÅHH jag döör! han är så jävla skön att vila ögonen på! <3 OHMYGOD!
can´t help falling in love with you...


4 juli

den här dagen hade kunnat blivit så mycket bättre än den har varit. har inte sovit så bra inatt eftersom en viss whiskey har stått vid dörren och pipit och gnytt nästan konstant hela natten och morgonen. han är såå nerkärad i lady så det finns inte! han låter inte bli henne en sekund. åh jag höll på att bli galen inatt. han hoppar upp i sängen och försöker väcka mig. sen till allt helvete -ursäkta! så väcker mamma mig idag och bah; det är nån som har snott båten! WHAAT? vilka små snorungar tar en båt mitt på ljusa dagen.. en vän till pappa ringde idag som sett två ungdomar rott iväg med den.... men han hade trott det va jag och en vän som va på väg ut så han hade inte brytt sig förrens nu idag när båten inte kommit tillbaks... ska polisanmäla den imorgon! HITTELÖN!!

nu ska jag gå ut till lady och lägga mig på filten och sola sen blir det lite grillad lax...

can you read my mind......

20:37
ÅH JAG VILL ÅKA OCH BADA NU!!! dana häng på dåå!!!! ;D

2 juli

15:17
SEMESTER i en hel vecka nu! wii
jobbat idag och det känns som fredag. sjukt!
hundvakt tills på måndag!


<3

RSS 2.0