NYÅRSAFTON!

GOTT NYTT ÅR!


whiskey

ni fattar inte hur många gånger han har skrämt livet ur mig när han ligger SÅHÄR och sover och då brukar det endå se ännu värre ut än DET HÄR! nu är jag van och har slutat bry mig när han ligger såhär skevt, han tycker väl det är skönt eller nåt? ;D






.

förrförra gången jag åkte upp till stockholm såg himlen ut såhär:


28 december

I DECEMBER ska det väl endå inte rosor blomma!? :O

HAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHHAAHAHA!! JAG DOOOOOG LITE IDAG HOS LÄKAREN!!!!!! KOMISKT OR WHAT? sen skämdes jag lite! ;D......MEN DET BEHÅLLER JAG FÖR MIG SJÄLV!!! :P


.

OLDIES!
härliga jobbdag vid kalmar slott...


pappa och jag i vår segelbåt någon sommar...


HAHA jag skalaar banaan...


åh min älskade hamlet. miss you!


hamlet och jag när vi luciafirade i stallet för många år sen...


<3

.

en styck krisse!


27 december





annandag!

ANNANDAG=SHOPPING!
där CARLINGS fick sig ett ordentligt besök!

imorgon är det dags för jobb igen!


juldagen


juldagen spenderades hemma i torsås där det bjöds på julbord och annat smaskigt. åkte vidare in till kalmar där jag och peter hamnade hos kalle och erik. efter mycket tjat på att gå in till stan från min sida (eeehehehe) gick vi till KM, tog en rosa panter men sen ville tydligen ingen annan stanna kvar utan tyckte att vi skulle gå vidare. JAG SOM SATT DÄR SÅ BRA! -_- då dom drog med mig till harrys av alla ställen! :( vet inte men efter senaste gången där vill jag helst aldrig mer gå dit! haha. 210 jävla spänn, som jag förövrigt slapp betala! :P dansade lite och styrde våra ben till the rock.


.

GRATTIS PÅ 3 ÅRS DAGEN!


.

en krisse och en tina i onsdags


JULAFTON 2011

23:13 (lördag) JULAFTON!
nu är snart den här julen 2011 över för den här gången och jag har haft en så mysig julafton! vi har ätit en massa julmat så jag har nog blivit en liten tjockis och vilka julklappar sen! <3 nu ska jag fortsätta mysa ner mig i soffan med familjen framför tvn.

GOD JUL ALLIHOPA!

granen står så grön och grann i stugan.
den här granen inhanlades exakt 07:15 på morgonen innan jobbet.
DETNI! ;D


kalle anka varenda jul hos mor & far och lika roligt varje gång. eller ja,
det blir väl mindre och mindre för varje år.
nu har jag t.om börjat lämna stolen i korta stunder! ;D



whiskey var såklart med och undrade varför inte jag
gav honom någon uppmärksamhet! snutten!
OBS- kortet togs INNAN jag hade julbadat honom.
nu springer han runt med en röd rosett i håret och luktar gott! <3


JULBORD I MITT HJÄRTA!
jag åt så jag blev en liten TJOCKIS! ;D


hela huset fullt med tända ljus! MYSIGT VÄRRE!


.

TUR VI INTE ÄR KILLAR! ;D
*
vi har bröst.
* vi får vara rädda.
* vi förväntas inte ha koll på fotboll.
* vi har handväska.
* vi kan verkligen prata med våra vänner.
* vi får bättre orgasmer.
* vi får tycka om blommor.
* vi behöver aldrig oroa oss för att ni fejkar.


22 december

grattis till världens bästa pappa som fyller år idag! <3

igår var tina, anna och jag ute i kalmar och härjade. vi hade planerat att gå och titta på slagsmålsklubben på harrys så vi drog dit efter vi suttit hemma hos anna men det dröjde inte länge förrens vi insåg att vi inte kunde stanna kvar där. harrys var fullt med jobbiga små 18 åringar som mest sprang runt :( kändes som att vara tillbaks på högstadiesandra ungefär. HUH! :( det blev inget smk men kanske lika bra! jag har ju sett dom x antal gånger så det var väl ingen större förlust att missa dom direkt. vi gick till olearys istället och hade trevligt.

vandrade iväg in till stan idag på morgonen. INTE okej att gå och handla julklappar när man är bakis. jag förstår inte varför jag kände mig så dålig idag, jag som aldrig blir bakis! hm. måste dock erkänna att det var skönt att jobba ikväll. ungarna fick mig att sysselsätta mig och tänka på annat än att jag mådde dåligt!

nu är jag hemma hos mina föräldrar och nu är julgranen klädd och snart är hela huset fullt med julpynt. MYSIGT VÄRRE!

20 december

16:19 (tisdag)
jag har jag beställt världens bästa julklapp till mina föräldrar som jag ska åka och hämta ut nu. sen är det dags för lite kvällsjobb. imorgon ska jag och tjejerna gå till harrys och fira tina och dansa till slagsmålsklubben som ska spela!

23:12
HELVETES JÄVLA TICKNETKILLE!!!
hur många gånger sa jag inte till dig hur många biljetter jag skulle ha??? endå likt förbannat tar du en biljett mindre!!! det var bara till att gå ut igen utan några biljetter.  sen började jag jobba och hade inte en chans att hinna ringa igen. jag får ringa på min lunchrast imorgon och hoppas dom kan fixa det här. SUR JAG BLIR!!!

15 december

i helgen åker jag till STOCKHOLM och hälsar på världens bästa helene!
var inte så många veckor sen jag var där men nu flyttar hon snart hem
till kalmar igen så tänkte vad passar bättre då än en sista svängom tillsammans i huvudstaden!



...men innan dess ska jag ha min sista psykologilektion imorgon, hinna handla alla julklapparna med jenny, eller ja, dom flesta men jag misstänker att det kommer spenderas lite pengar på sånt i stockholm också och åka och fixa i stallet efteråt. såå, dags för sängen! nighty

RIP Göran som gick bort ikväll...


12 december

nyss hemkommen från frisören och bästaste charlotte! du är grym! fick med mig en liten shinespray därifrån också. nu glänser håret som tusan! <3


6 december

11:22 (tisdag)
sorry för den dåliga uppdateringen. min andra dator gick sönder för några veckor sedan och har inte kunnat lägga in något nytt på den här datorn!! ><
jobbade tio timmar igår med en satans förkyldning, trött som en gris, ont i halsen och troligtvis feber. har nästan bara sovit mig igenom dom här senaste dagarna. var hos läkaren igår och kollade upp hjärtat. dom tog blodtrycker och EKG. men allt såg fint ut så antar att det bara var stress som orsakade stickningarna! får ju det någongång per år men det går ju över efter någon minut vilket detta jag kände senast INTE gjorde men han sa att det absolut inte var någonting farligt utan det kan bli så ibland.
idag var det whiskey´s tur att åka till doktorn. det är fortfarande rött i hans öga men jag fick mer droppar jag ska ge honom så hoppas det ger med sig nu.


.

13:13 (fredag)
dammsugare CHEK
microvågsugn CHEK
brödrost CHEK
två leggings och en tröja CHEK

nu har jag handlat färdigt för idag!

1 december

1 DECEMBER! (13:45)
VART TAR TIDEN VÄGEN? det var sommar nyss och nu är det ju för tusan snart jul. jag hinner inte med alls och inga julklappar har jag börjat på än. jag lovar mig själv varje år att vara ute i god tid så man slipper gå på stan dagen innan och trängas som en idiot bland alla andra. ÅH! skärpning nu! däremot är dom första lussebullarna bakade och smakade på. GOTT!

ska rida med jenny idag. jag slutade redan vid ett, hon skulle hämta upp mig halv sex men jag fundeeerar på att åka upp snart och fixa iordning boxarna och kanske tom. hinna ta in hästarna och göra dom lite iordning iallafall. det har varit tal om regn ikväll men sån otur hoppas jag att vi slipper.

NU DRAR JAG PÅ MIG RIDKLÄDERNA. MOT SHERWOODSKOGEN!


RSS 2.0