.


24 november

21:19 (onsdag)
exakt en månad kvar till julafton.
snön kom inatt och jag har redan tröttnat! önskar den försvann och dök upp till jul istället.
den här veckan innehåller MYCKET jobb. känns som att det är det enda jag gör nuförtiden.
på lördag åker jag till växjö. om någon är sugen på att hitta på någonting på fredag så hör av er!

23 november

16:40 (tisdag)
STOCKHOLM!
resan upp och hem från stockholm gick smärtfritt. jag sov mig mest igenom timmarna. kom fram där helene mötte mig på stationen, därefter åkte vi hem till solna där det hände lite, ja vad ska man säga, det är inte varje dag man är med om sånt! :P på lördagen blev det en runda på stan. hittade lite saker och åkte hem och gjorde oss iordning och drog igång förfesten och iväg till vampire lounge. mysigt ställe. lite som the rock i kalmar fast högre mysfaktor och högre medelålder fast med sämre musik:P hoppade på tunnelbanan igen, i vilken vi höll på att missa OCH klämmas ihjäl på :P. åh vad vi sprang. lyckat i högklackat. en sekund senare och jag hade stått där...SJÄLV! :( styrde till ambassadeur, där vi var förra året också då backstreet boys hade sin efterfest där. vildare trängsel till ett uteställe har jag aldrig varit med om. folk var som galna! har alltid sån tur för vi kom in ganska fort. hur lyckas vi lixom? ^_^v lala. där inne var det piratfest men vi kan väl säga såhär att det var all eyes on us...! ;D sjukaste jag varit med om. åkte hem 04:00 och sooooooooov. fantastiskt bra helg!



____
alltså det här årstiden gör mig TOKIG! :( jag hinner inte med allt jag vill göra. crap! :(

18 november

23:38
hahahahahahaha msn<3
jag fick nyss några stycken FAILmeddelande på msn skickade till mig att två randoms.
sluta upp med sånt, ni skämmer ut er själva! jag skrattar ihjäl mig! dagens LOL på den va!

livet är bara liiite jobbigt just nu!
vad vill jag? hur gör jag? ska jag...?
...våga chansa...?
___
hade tid hos frisören idag. EHE dom skicka hem mig! ;D dom tyckte jag skulle vänta lite och låta mitt hår vila nån månad eller två. och dom har ju iofs rätt. den 13 december, på LUCIA gör vi ett nyss försök!

HAHAHAHAHHAHA alltså ursäkta men grottmänniskomusik är faktiskt inte bra nånstans! jag LOLAR det också ikväll. tur jag inte är hemma den här helgen! ohmy.

nähe. jag börjar bli trött. dags att börja packa. det här kommer bli ett par tre bra dagar.

17 november

10:50
jobb 1: 08:15-10:30
jobb 2: 11:30-16:00
jobb 3: 18:00-20:30

biljetterna till stockholm är nu bokade! tur att jag inte väntade att ringa för då hade det varit fullbokat!

nu ska jag slänga i mig lite mat och iväg igen!
roligt med teater!

imorgon blir det ett besök hos frissan, igen! ;D

väntar på svar...
_____

jaa det var som jag trodde, HELVETE såå typiskt! förhoppningsvis klarar jag mig tills efter sthlmsresan!

15 november

16:32 (måndag)
jobb: 17:00-21:45

23:48
ett utav barnen ikväll när vi satt och åt kvällsmat: "frööken, vi har det så mysigt så jag nästan börjar gråta"
... så sött, jag dog lite! och visst hade vi det mysigt! jag hade släkt ner och tänt lite ljus samtidigt som tv:n fick stå på i bakgrunden med barnprogram.
_
nu har jag hår i mun, näsa, hals! men det var det värt för nu är whiskey fin som en liten guldboll.
_
STOCKHOLM i helgen!

14 november

15:14
HEMMA! bra dag! ungarna var super! trött nu!
nu ska jag fira farsdag lite. tårta och grejer väntar..

____
men äckel, sluta härmas, du är inte som mig och kommer heller aldrig bli som jag! jag är bättre än dig! så är det bara! live with it!

13 november

18:59 (lördag)
mobilen ringde 04:45 idag! jisses vad jag inte är van att stiga upp så tidigt, speciellt inte på en lördag! men det gick förvånadsvärt bra! pigg och glad studsade jag upp, sprang in i duschen och färdig på ett litet nafs. dagen gick såå fort. dom sex barnen har hållt mig igång 24/7. vi har lekt med klossar, barbiedockor, ritat sjungt, var ute och cyklat, lekt häst, lekt polis och bov, tittat på film och mycket mer. imorgon blir det en repris med samma tid och samma barn.

är grymt festsugen... :(

12 november

23:06 (fredag)
det har varit en konstig vecka. den har både gått otroligt fort och grymt långsamt. jag har jobbat större delen utav tiden och det har varit såå bra annars hade tankarna farit runt och gjort mig helt knäpp.
jag börjar jobba 06:15 både imorgon och på söndag så det blir en vit helg för mig. lite ledsen över att jag inte kan åka upp till stockholm, den här helgen heller! förlåt vännen men jag kommer snart...

10 november

17:20
listen to you heart...

8 september

18:05 (måndag)
jag har inte jobbat så många timmar idag och tur var väl det, det känns som om jag har blivit överkörd av ett tåg. tur jag har bra jobbkamrater som gör allt roligare. trodde aldrig det skulle kännas såhär. men det är dags att gå vidare, det bli nog bäst såhär.



____
fick ett mejl med bra ord i. jag behöver verkligen det här nu!

7 november

22:19
idag har det inte varit någon trevlig dag, överhuvudtaget. hela den här söndagen vill jag stryka ur huvudet men det går inte. för den här dagen kommer jag minnas så länge jag lever. som också hade kunnat sluta i katastrof!
jag kan utan tvekan säga att det här var det svåraste jag gjort i hela mitt liv. men det var kanske också det bästa! ... kanske kan detta leda till något bra också!



6 november

12:19 (lördag)
bästa fredagen på mycket jävla länge! mer behövs inte sägas!
ikväll blir det saw 3d.

lite segt är det endå att jag praktiskt taget gav bort massa jobbtimmar idag. det hade suttit ganska gutt med dom där extra slantarna. det är ju endå röd dag liiiiiiiix! :(


3 november

22:26
hoppsan, har precis lärt whiskey SKALL! kanske inte var det smartaste....

18:14

idag har det R E G N A T och det ordentligt! vi var ute nästan hela förmiddagen på jobbet och jag var som en dränkt katt när vi satte oss vid middagen, tror knappast det kan regna värre än vad det gjorde idag, HAHA! hade endå regnkläder och mössa på mig men det hjälpte ju inte! jag fick hem och byta kläder!:D såg ut som jag hade duschat. hihi. och sen iväg till nästa jobb! jobba aldrig med gammal lera, det är som klister, HAHA åh vad barnen skrattade, sen satt jag och ängnade större delen av tiden till att skrubba bort hundra ton av lila gegga både från bord och barn! XD

2 november

18:08
oj så många underbara kramar jag fått idag!

VHV walking Pictures, Images and Photos

 

20:48
var ute och gick en liten runda nyss. det är verkligen ett helvete när lyktstolparna försvinner och när jag inte ser någonting och då tar det verkligen hundra år för mig att komma några meter när det har regnat och det ligger mask på vägen. maskmaskmaaaask!!!!! :( ååååhååå, folk som såg mig undrade väl vad jag höll på med som gick och kryssade runt och samtidigt sa typ alla fula ord jag kunde..haha!
_______
NÄHE nu beställer jag tid hos frissan, igen! fan att jag aldrig lär från mina misstag! jag vet ju att jag kommer ångra miiig! jag sa, förra gången jag färgade mitt hår mörkt, svort dyrt och heligt, fast då var det iofs MÖRKT, att ALDRIG färga det mörkt igen, GAH! jag blir så trött! nu är jag där, igen och blablablaaa. jag skulle lyssnat på min frisööööööör! :(

1 november

12:12
HALLÅ. ser ni vilket datum det är idag? fatta 1 november! heeelt sjukt ju! arbetsförmedlingen avklarad, iväg till nästa ställe.
Him - Ville Valo Pictures, Images and Photos


RSS 2.0