100131


den här fina teckningen fick jag av en liten tjej på jobbet i torsdags.
likt va? ;D


100130

13:18
jag vet ärligt talat inte om jag ska skratta eller gråta. jag är så grymt BAKIS, har så ont i svanskotan och har så mycket ÅNGEST för igår. HAHAHHAHHAA ÅÅÅÅHHHHHHH!!!! jag önskar att visa saker aldrig hade hänt. HAHAHA fifan. men skoj hade jag tydligen! ^____^ nu ska jag snart åka och JOBBA. är hemma vid 20:00.

100128

19:23
jag är fan för jävla SNÄLL! skärp dig krisse!!! det är fan bara jag som får lida för det i slutändan!!!

22:26
nu ska jag sova! men den här dagen har gått såå himla fort. jag trodde jag skulle få jobba själv med barnen men caroline kom och joinade mig idag. har fått samma tid imorgon; 08:30-17:30. sen jobbar jag hela helgen också.

till emelie: sorry jag glömde ringa dig ikväll och berätta, det gick kanon idag, så du vet! ;) jag berättar allt imorgon! ;D

godnatt.

100127

16:53
ÅH. finns väl nästan ingenting bättre än att krypa ner i badkaret när man fryser.
nu är jag varm som en liten gris.

chefen ringde och imorgon blir det jobb.
08:30-17:30. fick stängningstiden.

det blir jobb i helgen också. både lördag och söndag.
så det blir en vit helg för mig. kan jag behöva (:





mina små tussar :*

100126

 

23:01
ikväll tog jag och jenny ut charlie och libra på en liten sparktur i mörkret men charlie sprang hellre bredvid än framför mig men när han väl drog gick det foooort.. sen tränsade vi på hästarna en snabbis och tog ut dom på en liten skrittrunda barbacka. jag red i mina termobyxor.. haaalt vare, tur vi tog det lugnt :)

 

-13 ikväll. jag frös ihjäl.


100125

09:24
ÅH!<3

100123

11:00
OMG vilken kväll:)



Kite på söderport.
sen KM och the rock.
så jävla bra kväll.

100122

11:29
kom precis hem från jobbet. nu ska jag dricka upp resten av mitt kaffe, byta om och upp till hästarna för att ge dom mat sen iväg till af och in till kalmar. Kite på söderport ikväll, förhoppningsvis! ;)

15:53
ÅÅÅÅHHHHH!!! ><


100121


100119

14:44
det dåliga med att ha i mjölk i kaffet är att det blir kallt.

20:54
nej det här går inte längre! jag orkar inte mer. imorgon beställer jag tid hos frisören.
snäääälla. låt mig inte få ångra det...

00:34
haha. P3-guldgalan ikväll var ju bara PINSAM!

nu blire varm o´boy. PUSS.

100118

07:34
steg upp 04:15 idag och fick en chock när jag tittade ut genom fönstret. miljonals stora snöflingor. åh. men det var bara till att klä på sig och ut i kylan. 05:45 tog jag bussen hem. rätt mysigt att gå till bussen endå. bara jag och några bilar som var uppe.

bio i torsdags. alltså så jävla bra film. jag var tvungen att titta bort flera ggr för att inte börja tjuta men i slutet kunde jag inte hålla mig längre! haha.
- SE DEN! :D



km - the rock - bistro - o´learys i fredags.
ehe. alkoholic chicks


01:01
det är väl bäst att jag går och lägger mig nu. ska börja jobba 07:30 så det blir varken stallet eller af imorgon.. hoppas jag slutar tidigt. nu ska jag försöka somna men jag vet att det inte kommer gå så bra :( jag saknar sommaren :( godnatt

100113

10:02
steg upp tidigt idag för att titta på nyhetsmorgon där 69 eyes spelade. eller jag blev väl mer eller mindre upptvingad :P tack för den. hihi. åh jag vill se dom i göteboorg -_- satte på kaffe och kröp ihop i mitt täcke framför tv.n. bra start på dagen :* nu är jag fit for fight. ridning står härnäst på schemat.

15:35
kommit hem efter en såå rolig dag i stallet med jenny. först red vi golden och plexus en liten runda sen fick jenny prova på att åka pulka efter resan. fort gick det och vi höll på att dö i skrattattacker!

23:43

GE MIG VÅR NU!
det här var en bra dag. var hunvakt åt Broka i två dagar så vi gick lite drygt två mil under dom dagarna.
från kalmargrillen ;) till svinö till skällby till ängö till in till stan osv osv osv osv osv osv osv :D








TRY

en stark liten film av jonas åkerlund som är så himla bra gjord.
TRY :(



100112

15:19

Playgirl, why are you sleeping in tomorrow’s world?
why are you dancing when you could be alone?
Playgirl, choking on cigarettes won't get you along
jävla dag.

18:33

100111

15:03
fredagens resa in till kalmar vill jag helst glömma och hoppas att jag aldrig behöver få uppleva igen. i 23 fucking jävla minuter stod jag och väntade på bussen från helvetet i ett av årets kallaste kvällar. jag stod och svor som en liten gris. okej att stå och vänta några minuter på en buss, ganska vanligt men inte i nästan e halvtimme. jag dog. det värsta var nog att busschauffören, som inte kunde varit äldre än mig körde lika fort som en snigel. ÅÅHH. det var ju inte ens halt!!!!!!!!! jag skulle bett om pengarna tillbaka. men fram kom jag tillslut. 30 minuter försenad. -_-

SÖT GLAMBAKELSE.

haha olliver.

23:35
åh. har hittat gamla låtar på min dator jag nästan glömt bort. ♫

100107

02:05
pratade med jenny ikväll. jag hänger med och rider med henne imorgon. nu var det allför länge sen sist. det har varit sjukt tråkigt att ligga hemma och snörvla.

igår var min moster och hennes sambo här. jag har inte träffat dom på typ fem år. whiskey blev nog lite kär i anita för han lämnade henne inte ifred i fem minuter. han som brukar ha såå svårt för nya människor. men henne fastnade han för direkt.

whiskey är nyduschad och står och chekkar in dom "fulla" fåglarna i trädgården som ätit för mycket av dom jästa äpplena.
lägg märke till frysetiketten jag satte dit när jag var liiiiten. jag tyckte den passade så fint där då. oO eh jaja ;D


GODNATT!
nu ska jag drömma om något mysigt :)

JO en sak till. jag har hittat johnny depps ENDA dåliga film. the ninth gate. åh jag blev så besviken att jag stängde av :( jag som var helt övertygad om att ALLA hans filmer var bra. crap.

100112

15:57
YO!
idag är en riktig slappdag. går mest runt i min mjuskisdress och bara finns. snart dags att slänga ut julen. på fredag blir det utgång. på lördag vill jag på bio? ;D

100105

01:04
tänkte på en sak nu när jag låg i badkaret. jag blir sjukt ärlig på fyllan. både på gott och ont antar jag.

nu har "lilla" lady åkt hem och jag ska sova. imorgon kommer besök.

hihi hon tar upp ungefär halva köket! ;D

100104

02:28
det känns ju inte riktigt friskt att skriva 100104. ja, dagens datum alltså.

nyår hos joel och sanna var trevligt. bilder på kvällen kommer upp här så småningom. jag har varit förkyld i snart en vecka men börjar känna mig bättre. har legat i badkaret nästan varenda kväll innan jag skulle sova så jag kunde krypa ner och somna varm. annars är det mest istid härinne och får väl skylla liite på febern.


ÅH vad inte roligt det är att vara sjuk :(


sjukt irriterande att inte ha någon jäst hemma. OCH JAG SOM VA SUGEN PÅ ATT BAKA IKVÄLL. men orkade inte klä på mig hundra kg kläder och ut i snön bara för att köpa några töntiga bitar jäst. hade tjugo minuter på mig innan konsum stängde så jag hade säkert fått vända om och gå tillbaka utan någon jäst iallafall.

11:09
jobbiga människor som inte fattar. leave me alone.

14:20
fick några sms under nyårsnatten jag inte känner igen nr på. om ni ser detta kan ni väl höra av er och berätta vilka ni är? ;D


RSS 2.0