25 maj

nu ligger det små nyfödda fågelungar nere i källaren och gapar! <3
hoppas bara alla sju överlever nu.


24 maj

14:05 (tisdag)
hörde nyss på radion att killen som våldtog tjejen på bistrobar i kalmar bara får fängelse i TVÅ år!!!! 730 fucking jävla dagar i fängelse för det han gjort? heeeelt jävla sinnessjukt! man borde skära av den helt på honom. tror vi tjejer går betydligt säkrare om nätterna om den lagen skulle gå igenom!

22 maj

20:30 (söndag)
i fredags blev det bio, världspremiär på pirates of the caribbean - i främmande farvatten. grymt bra film och johnny depp liksom - min favorit <3 sen bar det hemåt och tittade på "the hills have eyes 2" - jag ÄLSKAR ju första filmen, en av dom bästa skräckfilmerna ever så var ju tvungen att se tvåan också. den var väl dock inte liiika läskig men helt klart sevärd!
rädd efter filmen fick jag ju pallra mig ut med whiskey men hann inte många steg utanför dörren förren jag vände på klacken! på andra sidan vägen ser jag en gubbe som inte beter sig normalt. han tar tre, fyra steg, stannar i 15-30 sekunder och står som förstenad, fortsätter tre, fyra steg och stannar och rör inte en fena, så höll han på säkert tio gånger, jag trodde jag skulle bli påhoppad och slänger mig på dörren men kommer inte ihåg portkoden!!!!!!!!!! tar ett tag men kommer tillslut in och tittar ut genom fönstret så håller han fortfarande på....!!!! vafuck? så rädd som jag var då, eller rättare sagt panikslagen minns jag inte att jag varit innan.

i lördags blev det en heldag på öland med massa solning och grillning och väntan på jordens undergång.. som aldrig kom? yeye.

nu börjar biljetterna till peace&love försvinna. nu finns det bara endagars kvar.. måste köpa nununu! :(

19 maj

22:48 (torsdag)
struntade i sadeln igår och red barbacka, idag har jag världens TRÄNINGSVÄRK! var några veckor sedan jag red sist och det kääääänns!!! :D

åkte och tittade på duran & mollan med barnen på jobbet idag. efter en timme med massa sång och dans och tindrande ögon jag kan säga att vi hade ett gäng glada ungar med oss tillbaks till dagis! :D

på lördag blir det fest med nicke borg från backyard babies! ;D

18 maj

13:37 (onsdag)
sådärja! så var både jobb, ridning och dusch avklarat! nu är det bara bio kvar, värlspremiären på pirates of the carabien ikväll! :D

imorgon ska vi på spännande äventyr med barnen på jobbet! :D

.

fantastiska lilla låt!
vissa låtar betyder mer än andra. det här är en sån. den går rakt in i hjärtat! <3

16 maj

15:26 (måndag)
och dääär höll min hälsena på att gå åt helvete! ska stänga altandörren och råkar få foten mellan. den känslan var inte alls skön! :c

15 maj

15:41 (söndag)


14 maj

14:03 (lördag)
jäääävlar vilken rolig kväll det blev igår! hahahahahahahahahhahaaaaaaa!!!!!!!!

idag är det grillning, mys med hundarna, staketbyggning, grillning och saade som står på schemat!

<3


12 maj

21:11 (torsdag)
snart är den här HELVETESDAGEN slut. tack och lov. jag har gått runt som i en dimma på jobbet idag och inte hängt med alls. skönt att det snart är helg. imorgon blir det lite utgång sen kommer lady och stannar tills på måndag.
ikväll åkte jag, emelie och jenny vagn efter resan. vi fick plats alla tre men det var knappt ;D roligt var det iallafall! :D

.


11 maj

17:06 (onsdag)

ååh det ligger sju små fågelägg i mammas gamla barnvagn nere i källaren <3


11 maj

13:50 (onsdag)
haha fan jag ÄLSKAR den här. den blir ju bara bättre och bättre.. <3

2 år sen... tiden går för fort.. jag saknar dig... :c

9 maj

22:26 (måndag)


8 maj

19:04 (söndag)
nu är det slut med dom där bandkvällarna på bistro för min del om det inte kommer nåt band värt att lyssna på. det är inte värt att betala 100 spänn för att höra några som bara står och skriker, viftar med sina långa hår och inte kan sjunga för fem öre! som igår, vi var väl där inne sammanlagt en kvart!! inte undra på att det nästan var folktomt. eller ja, det var iallafall betydligt mindre folk där igår än förra gången. vi drog till o´learys och dansade till johnossi, hoffmaestro och the sounds istället :D

jag har bestämt att låta håret växa ut nu. har klippt upp det i hur många år som helst men nu får det vara stopp. vet att jag säkert inte kommer kunna hålla det här just därför att det blir så fult när det kommer till en viss längd men ja, så är tanken nu iallafall.

nähe dags till affären!


7 maj

14:42 (lördag)
grilldags!
ikväll blir det ROCK på bistro!

7 maj

14:08 (lördag)
igår var jag på bio med dana och såg water for elephant.
vilken fantastisk film! jag satt och snyftade mig igenom hela filmen.
bästa jag sett på länge.

.


4 maj

20:44 (onsdag)
roligt när det kommer fram folk man inte känner på stan och tycker man är söt.

MAF celinda

jag har hittat, vet inte om jag vågar säga drömhästen, men så långt ifrån är det inte. jag har aldrig varit någon stort fan av skimlar, just därför dom blir lätt skitiga och man får duscha dom i princip hela tiden. meeeeen. nu sitter jag här och vet inte vad jag ska göra. ska jag köpa henne eller låta henne gå till någon annan. råd har jag men frågan är stallplats? finns det några bra stall i kalmar relativt centralt?



2 maj

19:10 (måndag)
i fredags var jag med om min första bilolycka! var iofs ingen stor smäll men endå. sen blev jag bjuden på plankstek på kvällen! inte dumt alls.
valborg i lördags och den spenderades inne i stan med shopping på dagen, fick tag i, säkert mina 20:e solglasögon, lite smink, ett linne, en tröja, tejp till whiskey och några öronhängen. på kvällen blev det förfest hos kalle som slutade med krogen.

RSS 2.0